Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Έτσι δεν ΠΑΟ πουθενά – Ισοπαλία με την Ξάνθη στη Λεωφόρο

Eμφανής η απουσία του Σισέ στον Παναθηναϊκό, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Οι “πράσινοι” παρουσιάστηκαν νωθροί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην πολύ καλή Ξάνθη και παραχώρησαν ισοπαλία 1-1. Σκόραρε ο Πετρόπουλος αλλά φάνηκε η μεγάλη απουσία του Σισέ. Δείτε το βίντεο.
Δείτε το LIVE του αγώνα

Κάτι ο κακός αγωνιστικός χώρος, κάτι η άδεια Λεωφόρος και κάτι η νωθρότητα των παικτών του μετά το 1-0 που ήρθε πολύ νωρίς, ήταν κάποια από τα αίτια που ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

 
Η Ξάνθη με πολύ καλό στήσιμο στο γήπεδο και ψυχραιμία πήρε αυτό που ήθελε χάρη στο ψύχραιμο πλασέ του Έλινγκτον στο 51′.
 
Ο Παναθηναϊκός ευτύχισε να προηγηθεί στην πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία. Στο 9′ ο Λέτο έκανε τη σέντρα και ο Πετρόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
 
Το σχέδιο των φιλοξενούμενων να παίξουν μαζική άμυνα δεν έπιασε μιας και αναγκάστηκαν να αλλάξουν τα πλάνα τους μετά το τέρμα του Παναθηναϊκού.
 
Το ματς δεν είχε ρυθμό και ελάχιστες φορές οι δύο ομάδες έφτασαν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.
 
Σημαντικότερη στιγμή για τον Παναθηναϊκό μετά το γκολ, το σουτ του Γκοβού από καλή θέση που πέρασε άουτ στο 33′.
 
Η Ξάνθη απείλησε στο 41′ μετά από εξαιρετική κίνηση του κορυφαίου του γηπέδου, Κατόνγκο από τα δεξιά και σουτ του Στρμπα που έδιωξε ο Σεϊτραρίδης.
 
Νωθρά ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο αλλά ο Έλινγκτον έβαλε νωρίς “φωτιά” στο ματς. Κέρδισε τη μονομαχία μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού και με κοντινό σουτ νίκησε τον Τζόρβα στο 51′.
 
Οι “πράσινοι” φανερά επηρεασμένοι από την ισοφάριση στο επόμενο 15λεπτο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν και μάλιστα άφησαν αρκετούς κενούς χώρους τους οποίους δεν εκμεταλλεύτηκε η Ξάνθη.
 
Ο Καραγκούνης πήρε τη θέση του Κατσουράνη και ο Παναθηναϊκός έγινε πιο επιθετικός. Στο 74′ ο Γκοβού έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της περιοχής αλλά η κεφαλιά του κατέληξε στην αγκαλιά του σταθερότατου Γκσπούρνινγκ.
 
4 λεπτά πριν το τέλος ο Πετρόπουλος βρέθηκε “φάτσα” με τον Γκσπούρνινγκ αλλά έχασε το κοντρόλ και την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Κατόνγκο εντυπωσίασε στο ντεμπούτο του με την Ξάνθη, ενώ από τον Παναθηναϊκό ο Λέτο ήταν πολύ καλός στο πρώτο μέρος αλλά έπεσε στο δεύτερο.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σεϊταρίδης (85′ Μαρίνος), Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (65′ Καραγκούνης), Σιμάο, Νίνης (76′ Κλέιτον), Γκοβού, Λέτο, Πετρόπουλος.

Skoda Ξάνθη: Γκσπούρνιγκ, Μπέρτος, Πίντο, Στρμπα, Πόι (67′ Μαρσέλο Περέιρα), Κατόνγκο, Αντεφέμι, Τζάκι, Βασιλάκης (89′ Σταθάκης), Κωστούλας, Έλινγκτον (82′ Μπούγκα)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε