Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Έτσι ονειρεύονται τον Ολυμπιακό”

Η μετεγγραφή του Ριέρα έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας. Ο Μαρινάκης έκανε το χατήρι του κόσμου, έριξε ένα “καράβι” λεφτά και έφερε μεγάλα ονόματα στο λιμάνι. Ο αμυντικός μέσος και ο επιθετικός θα ολοκληρώσουν το παζλ του νέου Ολυμπιακού. Δείτε βίντεο.

Μία μετεγγραφή που πέρασε από χίλια κύματα, τελικά είχε θετική κατάληξη για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι μετά από ένα χρόνο φαίνεται ότι βρήκαν τον αντικαταστάτη του Τζόρτζεβιτς.

Ανάβουν “φωτιές” οι Άγγλοι που δεν θεωρούν δεδομένη τη μετεγγραφή του Ριέρα στον Ολυμπιακό


 

Ο Ισπανός που έκανε αίσθηση σε όλη της Ευρώπη με τις εμφανίσεις του στην Εσπανιόλ τη σεζόν 2006-07 όταν και έφτασε στον τελικό του UEFA κόντρα στη Σεβίλλη. Ο Ριέρα σκόραρε αλλά η ομάδα του δεν κατάφερε να νικήσει.
 
Η επόμενη χρονιά τον βρήκε στην Λίβερπουλ η οποία έβγαλε από τα ταμεία της 8 εκ. λίρες για να τον αποκτήσει. Ο Ριέρα την πρώτη του χρονιά αγωνίστηκε ως βασικός αλλά την επόμενη λόγω των κακών σχέσεων του με τον Μπενίτεθ, έμεινε στα περισσότερα ματς στον πάγκο.
Πλέον στα 28 του χρόνια θα υπογράψει ένα “χρυσό” συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο με τον Ολυμπιακό. Την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή θα βρεθεί στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal.
 
Οι ετήσιες αποδοχές του μαζί με τα μπόνους φτάνουν τα 2,3 εκ. ευρώ ενώ η Λίβερπουλ θα εισπράξει 5 εκ. ευρώ.
 
Και τώρα ο αμυντικός χαφ
 
Μετά την αίσια έκβαση των διαπραγματεύσεων με τον Ριέρα, ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στην απόκτηση ενός αμυντικού μέσου.
 
Σένα και Εντιαγέ φαντάζουν ως τα φαβορί, με τον Γκατούζο να είναι πάντα στα υπόψην. Οι ερυθρόλευκοι δεν αποκλείεται αν βρουν κάποια εξαιρετική περίπτωση να αποκτήσουν και έναν επιθετικό.
 
Ο νέος Ολυμπιακός που δεν μοιάζει σε τίποτα με τον παλιό
 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε σίγουρα την υπέρβαση αν και λίγοι ήταν αυτοί που το περίμεναν. Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν πρωτοκλασσάτους παίκτες σε πολλές θέσεις και ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αποφάσισε να βάλει το χέρι στην τσέπη και να δώσει χρήματα που δύσκολα θα τα πάρει πίσω.
 
Οι παίκτες που ήρθαν στο λιμάνι είναι έμπειροι, αλλά δεν έχουν, οι περισσότεροι εξ αυτών, μεταπωλητική αξία.
 
Στην άμυνα έγιναν δύο προσθήκες ώστε να γεμίσει το ρόστερ αλλά και να υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις. Ο Μοντεστό θα είναι ο τρίτος κεντρικός αμυντικός της ομάδας πίσω από Παπαδόπουλο και Μέλμπεργκ και σίγουρα ο συναγωνισμός θα είναι μεγάλος.
 
Ο Χολέμπας είναι το στοίχημα του Λίνεν αφού ο Γερμανός εισηγήθηκε την απόκτηση του και μάλιστα τον έριξε στη μάχη λίγες μόλις ημέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου. Η λογική λέει πάντως ότι ο Ραούλ Μπράβο θα ξεκινήσει βασικός στα πρώτα ματς της σεζόν.
 
Στο κέντρο οι ερυθρόλευκοι θα παρουσιάσουν μία τελείως διαφορετική ομάδα. Με εξαίρεση τον Ντουντού οι υπόλοιποι τέσσερις θα είναι καινούριοι, αν αποκτηθεί κάποιος αξιόπιστος αμυντικός μέσος.
 
Δεξιά ο Ρόμενταλ, αριστερά ο Ριέρα και στο κέντρο ο Ιμπαγάσα θα συνθέσουν μία τριάδα “φωτιά”. Το ζήτημα είναι να μπορέσουν να δέσουν και να βρει ο ένας τον άλλον.
 
Ο Επστάιν αποτελεί μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τα αριστερά, ενώ και ο Μιραλάς αναμένεται να διεκδικήσει θέση στην αρχική ενδεκάδα.
 
Στην επίθεση υπάρχει ο Ντιόγκο, ο Μήτρογλου και ο Νταρμπισάιρ. Ο τελευταίος δεν υπολογίζεται από τον Λίνεν και γι’ αυτό ο Ολυμπιακός αναζητεί επιθετικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε