Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Eurobasket 2017: Άσχημη πτώση για Αντετοκούνμπο μετά από τάπα [vid]

Αντετοκούνμπο
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το πάθος που είχε για να μαρκάρει και να βοηθήσει την Εθνική Ελλάδος ήταν μεγάλο. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε μια απίστευτη τάπα σε αντίπαλο, αλλά είχε άσχημη “προσγείωση”.

Ήταν τα τελευταία λεπτά του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Πολωνία, με την “γαλανόλευκη” να βγάζει.. ενέργεια και να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 77-71.

Μετά από γρήγορη κυκλοφορία των Πολωνών, ο Τσελ βρέθηκε κάτω από το ελληνικό καλάθι και πήγε να σημειώσει δυο εύκολους πόντους.

Δεν υπολόγισε όμως στο πάθος του Θανάση Αντετοκούνμπο, που με ένα απίστευτο άλμα κατέβασε.. το γενικό. Ο Έλληνας διεθνής όμως δεν κατάφερε να “προσγειωθεί” σωστά -έπεσε πάνω στον αντίπαλο του- με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στο παρκέ.

Ο Αντετοκούνμπο έμεινε για λίγο αναίσθητος , προκαλώντας ανησυχία στην Εθνική Ελλάδος αλλά και τη μητέρα του -ήταν στην εξέδρα- η οποία κατευθύνθηκε προς τον γαλανόλευκο πάγκο για να δει αν όλα ήταν καλά.

Ο Αντετοκούνμπο πάντως σηκώθηκε γρήγορα, δεν είχε κάτι ανησυχητικό και πανηγύρισε την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στους “16” του Eurobasket 2017.

https://twitter.com/FIBA/status/905465749329899520

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις