Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

EUROPA… ΤΕΛΟΣ

Ο Μπιλιαλεντίνοφ πάγωσε ακόμα περισσότερο το ΟΑΚΑ
Ο Μπιλιαλεντίνοφ πάγωσε ακόμα περισσότερο το ΟΑΚΑ, ΦΩΤΟ REUTERS

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα στο Ολυμπιακό Στάδιο από την Έβερτον με 1-0 και αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λιγκ.

 

Η ‘Ενωση που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές μπήκε μουδιασμένα στο ματς και βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το γκολ του Μπιλιαλεντίνοφ στο 6ο λεπτό.

 
Στη συνέχεια και ειδικά στο δεύτερο μέρος οι “κιτρινόμαυροι” ανέβασαν την απόδοση τους και έκλεισαν στα καρέ τους την Έβερτον, όμως δεν στάθηκαν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα το 0-1 να μείνει μέχρι το τέλος.
 
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ τέθηκε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων αφού έμεινε στην 4η θέση του 9ου ομίλου με τέσσερις βαθμούς, ενώ η Έβερτον έφτασε στους εννέα.

Δείτε τις δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ταχτσίδης: Μας αδικεί

Γεωργέας: Κανείς δεν χάνει τα λεφτά του από την ΑΕΚ

 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Γεωργέας, Χουανφράν, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Καφές, Μάκος (30’ Μαντούκα), Ταχτσίδης, Χέρσι, Λεονάρντο (46’ Σκόκο), Παυλής (61’ Μπλάνκο).

Έβερτον (Ντέιβιντ Μόγες): Χάουαρντ, Χίμπερτ, Μπέινς, Ντεστέν (18’ Ντάφι), Κόουλμαν, Φελαϊνί, Γκόσλινγκ (10’ Μπάξτερ), Πίενααρ, Κέιχιλ, Μπιλιαλέντινοφ, Τζο (73’ Γιακούμπου).

Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπενφίκα επικράτησε στη Λευκορωσία της ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ και εξασφάλισε την πρώτη θέση πιάνοντας τους 12 βαθμούς. Στους τέσσερις έμεινε η ΜΠΑΤΕ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε