Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

EuroPAOK – Νίκησε και αγκάλιασε την πρόκριση στους ομίλους

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.αθλ
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.αθλ

Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε τις ουσιαστικές Ευρωπαϊκές του εμφανίσεις και πήρε το καθαρό σκορ που ήθελε κόντρα στην Καρπάτι. Με τα γκολ των Αθανασιάδη, Λίνο επικράτησε 2-0 και βρίσκεται με το ένα πόδι στους ομίλους του Europa League.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει Ευρωπαϊκή εμπειρία και αυτή του δίνει τη δυνατότητα να παίρνει αποτελέσματα ακόμη και με μέτρειες εμφανίσεις. Μία τέτοια έκανε στο πρώτο μέρος του αγώνα της Τούμπας κόντρα στην Καρπάτι κι όμως παρά το ότι δεν είχε ουσιαστικά ευκαιρία, πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 7′ αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που προηγήθηκε. Στο 15′ ο Πάμπλο Γκαρσία σέντραρε και ο Αθανασιάδης με εξαιρετική κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Το γκολ δεν άλλαξε την εικόνα του αγώνα, με τους Ουκρανούς να φτάνουν κοντά στην ισοφάριση στο 22′. Ο ΠΑΟΚ είχε χάσει τη μάχη του κέντρου και οι φιλοξενούμενοι ήλεγχαν τον ρυθμό όχι όμως και το σκορ.

Στο 39΄’ ο Ζένιαφ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όμως ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ αφού ο παίκτης της Καρπάτι τσίμπησε στην αρχή της φάσης, την μπάλα με το χέρι.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδιανικά για τον ΠΑΟΚ. Στο 56′ ο Λίνο με καταπληκτικό διαγώνιο σουτ, νίκησε για δεύτερη φορά τον Τλούμακ και έβαλε γερές βάσεις πρόκρισης.

Ο Δικέφαλος κράτησε με ευκολία το υπέρ του σκορ, αφού ανέβασε την απόδοση του και μάλιστα θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα τέρματα με τα σουτ του Βιεϊρίνια.

ΠΑΟΚ
: Κρέσιτς, Τσιρίλο, Κοντρέρας (46′ Μαλεζάς), Λίνο, Ετό, Πάμπλο Γκαρσία, Αρίας (86′ Μπαλάφας), Φωτάκης, Λαζάρ (72′ Γεωργιάδης), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης


Καρπάτι Λιβ: Τλούμακ, Οστσίπκο, Κριστομπάλ (64′ Βορόνκοφ), Ζενιόφ (56′ Πατσέκο), Κουντόβιακ, Γκολοντιουκ, Γκόμεζ, Μπάλαζιτς, Τκάτσουκ, Φεντέτσκι, Λούκας (75′ Κραφτσένκο)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε