Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Έβαλε τέσσερα η Ελλάδα και… βλέπει τετράδα

ΦΩΤΟ UEFA.COM
ΦΩΤΟ UEFA.COM

Η Εθνική νέων νίκησε εύκολα με 4-1 την οικοδέσποινα Εσθονία και βρίσκεται με τα… δύο πόδια στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τουρκίας ενώ διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Under-19.

Μετά την ήττα από την Ισπανία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων, η Εθνική ήθελε μόνο νίκη κόντρα στην Εσθονία.

Το σκορ άνοιξε ο Κατίδης στο 43′ και ο Φουρλάνος στο 55′ έδωσε πρόωρο τέλος στο ματς. Ο Διαμαντάκος ανέβασε το δείκτη του σκορ και παρά το γκολ του Λουίγκεντ, η Εθνική έφτασε στο άνετο 4-1 με το δεύτερο τέρμα του Διαμαντάκου.

Η Εθνική θέλει νίκη κόντρα στην Πορτογαλία για να προκριθεί στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενώ έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την 3η θέση του ομίλου που θα τη φέρει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Εσθονία: Γκούρνικ, Κούκεμπαλ, Ίνγκερμαν, Μετς, Πικ, Κλέμερ (Μέτσα), Άνιερ, Ράουντσεπ, Λεπίστου (53′ Ράτελ), Λουίγκεντ, Κάσε (46′ Γαβρίλοφ).

Ελλάδα: Καπίνο, Μαρινάκης (46′ Λυκογιάννης), Σταφυλλίδης, Μπουγαΐδης, Μπάλλας (61′ Ρουγγάλας), Μαυρίας, Φουλάνος (69′ Μπακασέτας), Διαμαντάκος, Κατίδης, Γιαννιώτας, Κουρμπέλης.

“Υπέγραψε” με δύο γκολ την ανανέωση του ο Πάντελιτς

Ανακοίνωσε Γκέσιο ο Άρης

Στέλνουν στην Τουρκία τον Σαλπιγγίδη! – “Τελειωμένη η μεταγραφή του στην Γκαζιάντεπσπορ”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε