Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Έβερτον – Σπόρτινγκ Λισ. 2-1

Το βράδυ κυλούσε ιδανικά για την Έβερτον μέχρι το 87΄
Το βράδυ κυλούσε ιδανικά για την Έβερτον μέχρι το 87΄, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Ελαφρύ” προβάδισμα πρόκρισης για τους “16” του Γιουρόπα Λιγκ απέκτησαν τα “ζαχαρωτά” μετά τη νίκη τους στο Γκούντισον Παρκ.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες πήρε το προβάδισμα στο 35ο λεπτό όταν Νέβιλ, Κέιχιλ και Πίεναρ συνεργάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δύχτια του Ρουί Πατρίσιο. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και λίγο έλειψε να πετύχουν το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ όταν ο Ισμαίλοφ σούταρε με δύναμη μέσα από την περιοχή και η μπάλα μετά την απόκρουση του Χάουαρντ σταμάτησε στο δοκάρι.

 
Οι γηπεδούχοι πήραν “αέρα” δύο τερμάτων στο 49΄ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ντεστέν εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Ρουί Πατρίσιο και έγραψε το 2-0. Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι η Έβερτον θα πήγαινε άνετη σε μία βδομάδα στη Λισσαβώνα για τον επαναληπτικό, ο Βελόσο με πέναλτι στο 87΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στην φάση που προηγήθηκε ο Ντεστέν έκανε τραγικό λάθος χάνοντας την μπάλα από τον Λιέντσον τον οποίο ανέτρψε στη συνέχεια μέσα στην περιοχή για να δει απευθείας την κόκκινη κάρτα.
 
Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στους “16” της διοργάνωσης αυτόν που θα προκριθεί από το Ατλέτικο Μαδρίτης – Γαλατασαράι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε