Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Έ”Χ”ασαν και οι δύο – Ισόπαλοι Λεβαδειακός και Άρης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά από ένα ματς με πολλές ευκαιρίες και καλό ρυθμό, Λεβαδειακός και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Οι κίτρινοι στο ντεμπούτο του Μασάδο ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Λαζαρίδη.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο αγώνας στη Λιβαδειά είχε εξαιρετικό ρυθμό στο πρώτο μέρος, με τους κίτρινους να είναι καλύτερη και στα 45 λεπτά. Ο Λεβαδειακός απείλησε μόνο στο 5′ όταν ο Ναπολεόνι έπιασε το σουτ και ο Βελλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Από εκεί και μετά ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας και σιγά σιγά έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους.

Στο 21′ και στο 25′ Μίσελ και Καπετάνος απείλησαν από μακριά τον Κυριακίδη, χωρίς όμως να βρουν στόχο ενώ στο 26′ ο Νέτο άγγιξε το γκολ αλλά το κοντινό πλασέ του βρήκε σε ετοιμότητα τον πορτιέρο του Λεβαδειακού.

Ο Γιωννιώτας ήταν τελικά αυτός που ξεκλείδωσε την άμυνα των γηπεδούχων. Στο 35′ με εξαιρετική κίνηση πέρασε τρεις αντιπάλους και με ωραίο διαγώνιο πλασέ άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα, 2 λεπτά αργότερα έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα αλλά το σουτ του κόντραρε και πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε ριζικά. Ο Λεβαδειακός μπήκε αποφασισμένος να φτάσει στην ισοφάριση και αφού πρώτα έχασε τρεις καλές ευκαιρίες τελικά κατάφερε να σκοράρει στο 54′.

Ο Ζησόπουλος έκανε όμορφο γύρισμα στην καρδιά της περιοχής του Άρη και ο Φαβάλι από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Βελλίδη.

Μετά το γκολ του Λεβαδειακού ο Άρης ισορρόπησε το ματς και στο 61′ οι παίκτες του διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Κομίνη διότι ο ρέφερι δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τομάς ο οποίος έκανε δυνατό φάουλ στον Γιαννιώτα.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 74′ όταν ο Λαζαρίδης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Δημήτρη Παπαδόπουλο ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Λεβαδειακού. Την πρώτη κίτρινη, ο αρχηγός του Άρη την είχε δει στη φάση του 61ου λεπτού όταν διαμαρτυρήθηκε στον ρέφερι διότι δεν απέβαλε τον Τομάς.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως παρά το ότι έπαιζαν με 10 παίκτες, έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 81′. Ο Κυριακίδης όμως απέκρουσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μίσελ αλλά και το σουτ του Ούμπιντες.

Ο Μασάδο στο 90′ αντικατέστησε τον Κατίδη που είχε μπει στο 58′ στο ματς και ο νεαρός παίκτης του Άρη δεν έκρυψε την απογοήτευση του.

Οι Βοιωτοί στο 93′ έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο με την κεφαλιά του Λισγάρα που σταμάτησε πάνω στον Νέτο ενώ στην επαναφορά ο Κόρμπος δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος):  Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς (79′ Ζαουί), Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ναπολεόνι (70′ Σουμπίνιο), Φαβάλι, Βασιλείου, Πόποβιτς (66′ Παπαδόπουλος).

Άρης (Μανουέλ Μασάδο):
Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Καζναφέρης (58′ Κατίδης και στο 90′ Σολτάνι), Σανκαρέ, Γιαννιώτας, Καπετάνος, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Πρίττας, Ακόστα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε