Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Έ”Χ”ασαν… την ώρα τους Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε ένα ματς που κανείς δεν θα θυμάται Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0. Ελάχιστες οι ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες και το μόνο αξιοσημείωτο ήταν οι αγκωνιές του Περόνε και του Γεωργίου.

Από την αρχή ήταν φανερό ότι οι δύο ομάδες δεν θέλουν να χάσουν. Καμία δεν ρίσκαρε και έτσι το 0-0 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, χωρίς πάντως να απειλούν ιδιαίτερα ενώ τα νεύρα εντός γηπέδου ήταν περισσότερα από τις φάσεις.

Ο Περόνε γλίτωσε την αποβολή όταν χτύπησε με αγκωνιά τον Γεωργίου και ο παίκτης του Λεβαδεικού λίγη ώρα αργότερα μιμήθηκε τον αντίπαλο του κάνοντας κίνηση να χτυπήσει τον Μπαρτολίνι. Καμία από τις δύο φάσεις δεν τις είδε ο διαιτητής.

Οι σημαντικότερες ευκαιρίες χάθηκαν στο δεύτερο μέρος. Αρχικά ο Σανκαρέ άγγιξε το γκολ όταν από κοντά έπιασε το σουτ αλλά ο Κυριακίδης έδιωξε εντυπωσιακά. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε με τον Πόι στο 67′ ο οποίος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Φούλοπ.

Ο Λεβαδειακός έμεινε για ακόμη ένα ματς χωρίς νίκη, ενώ ο Αστέρας που έφτασε στους 14 βαθμούς γνωρίζει ότι στη χειρότερη περίπτωση θα αποκτήσει συγκάτοικο στην 4η θέση.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Ακόστα (68′ Μπουντόπουλος), Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Μάρτινς (80′ Μαχαίρας), Πόι, Βασιλείου (73′ Πινέιρο), Ζησόπουλος, Γεωργίου.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Ουσέρο (89′ Φραγκουλάκης), Ναβάρο (56′ Καρντάσιο), Αλβάρεζ, Ράγιος, Περόνε, Ντε Μπλάσις (66′ Καλαντζής).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε