Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Έχασε και προβλημάτισε ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS

Στο τελευταίο τους φιλικό επί Αυστριακού εδάφους οι πράσινοι ηττήθηκαν με 2-1 από την Κολωνία και έδειξαν ότι πρέπει να βελτιώσουν πολλά πράγματα στο παιχνίδι τους.

Ο Φερέιρα είδε τους παίκτες του να μπαίνουν νωθρά στο ματς και φυσιολογικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ χάρη σε εκπληκτικό τέρμα του Λούκας Ποντόλσκι.

Ο Παναθηναϊκός απάντησε άμεσα. Ο Μαρίνος κέρδισε πέναλτι και ο Σεμπάστιαν Λέτο έφερε το ματς στα ίσα. Το γκολ έδωσε αέρα στους πράσινους που κράτησαν τη μπάλα και προσπάθησαν να απειλήσουν. Δεν έφταναν με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή ενώ είχαν και αρκετά νεκρά διαστήματα.

Στο δεύτερο μέρος ο Φερέιρα έκανε αλλάγες, αλλά δεν έβγαλε όλους τους παίκτες, δείχνοντας ότι υπολόγιζε αρκετά σε αυτό το φιλικό. Το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ήταν ανάλογο με του πρώτου. H Κολωνία ήταν καλύτερη και ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να κρατήσει λίγο τη μπάλα.

Τελικά οι Γερμανοί σκόραραν με τον Πετσόνι και πήραν τη νίκη με 2-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας (46′ Καρνέζης), Μπουμσόνγκ (46′ Σιμάο), Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Σπυρόπουλος, Βύντρα (67′ Σεϊταρίδης), Μαρίνος (46′ Καραγκούνης), Νίνης (77′ Δημούτσος), Λέτο, Κατσουράνης (75′ Πλεσί), Κλέιτον (46′ Πετρόπουλος).

ΚΟΛΟΝΙΑ: Ρένσιγκ, Μπρέτσκο, Μοχαμάντ, Πετζόνι, Ποντόλσκι, Ρίτερ, Νοβάκοβιτς, Αντρεζίνιο, Πέτσκο, Γιάγιαλο, Ζερομέλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε