Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Έχει απόψε… τελικό – Ελλάδα-Κροατία (18.00)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Η Εθνική ομάδα επανέφερε τα χαμόγελα στις τάξεις των φίλων της μετά την πειστική εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στο Μαυροβούνιο. Η πρόκριση όμως παραμένει ανοιχτή και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να κερδίσει τους Κροάτες για να μην εξαρτάται η τύχη του από το άλλο ματς του ομίλου.

Από την… Αμερική με αγάπη – Εθνική επιστροφή στις νίκες

Η Εθνική μας παρουσίασε το καλό της πρόσωπο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στο Μαυροβούνιο, αλλά η άνετη νίκη που τελικά πήρε δεν ήταν αρκετή για να της εξασφαλίσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση.

Κι αυτό διότι η Βοσνία έκανε τη μεγάλη έκπληξη, νίκησε την Κροατία και έμπλεξε για τα καλά τον όμιλο. Για να μείνει εκτός η Ελλάδα θα πρέπει να χάσει από τους Κροάτες και οι Βόσνιοι να νικήσουν τους Σκοπιανούς.

Σίγουρα το σενάριο δεν είναι επιστημονικής φαντασίας, αλλά οι διεθνείς μας κρατούν την τύχη στα χέρια τους και αν κάνουν το καθήκον τους τότε δεν έχουν λόγο να ανησυχούν.

Έτσι όπως έχουν πάει τα πράγματα είναι πιθανό η Ελλάδα να καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου, αν νικήσει την Κροατία και η Βοσνία νικήσει τους Σκοπιανούς.

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ηλίας Ζούρος είναι ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο διεθνής σέντερ ταλαιπωρείται από ίωση και πυρετό αλλά αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών, στο σημερινό “τελικό”.

Η βαθμολογία του τρίτου ομίλου

1. FYROM 7 (4)
2. Ελλάδα 7(4)
3. Βοσνία 6 (4)
4. Κροατία 6 (4)
5. Φινλανδία 5 (4)
6. Μαυροβούνιο 5 (4)

Η τελευταία αγωνιστική:

15.30 Φινλανδία – Μαυροβούνιο
18.00 Ελλάδα – Κροατία
21.00 Βοσνία – FYROM

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε