Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Έχει απόψε “τελικό” – Παναθηναϊκός – Ατρόμητος (20.30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Έτσι αντιμετωπίζουν στον Παναθηναϊκό το σημερινό ματς κόντρα στον Ατρόμητο που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λιβαδειάς.

Μετά τη βαριά ήττα στη Σλοβενία οι “πράσινοι” βρίσκονται σε βαθιά κρίση και ο μόνος τρόπος για να επανέλθει η ηρεμία είναι η νίκη στο σημερινό δύσκολο ματς κόντρα στην ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Φερέιρα μπορεί να μην “τιμώρησε” τους παίκτες από τους οποίους είναι απογοητευμένος αλλά αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.

O Πορτογάλος πιθανότατα θα παρατάξει τους: Καρνέζη, Πίντο, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Βιτόλο, Μαρίνο, Μαυρία, Φορναρόλι, Σισοκό, Τοτσέ.

Σε σχέση με την ενδεκάδα στο Μάριμπορ θα υπάρχουν 5 αλλαγές εκ των οποίων μόνο η μία είναι αναγκαστική αφού ο Κατσουράνης είναι τιμωρημένος.

Ο Ατρόμητος είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ, θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο και αν καταφέρει να πάρει τη νίκη θα πλησιάσει στους 2 βαθμούς τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Μπάγεβιτς αναμένεται να παρατάξει τους: Ιτάνζ, Σκόνδρα, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Γιαννούλη, Ιγκλέσιας, Δημούτσο, Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Επστάιν, Καραμάνο.

Ο αγώνας που θα ρίξει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας θα ξεκινήσει στις 20.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt .

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 4ης αγωνιστικής

Αλαφούζος: Άνανδρες οι ύβρεις σας! Τα σχόλια προκαλούν αηδία

Η Συμμαχία χτυπάει… καμπανάκι για Σπάθα!

Πίντο: Ευκαιρία να αλλάξουν τα πράγματα

Όλοι μέσα – Δεν… τιμώρησε κανέναν ο Φερέιρα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε