Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

“Έχει πάντα στο μυαλό του την επιστροφή ο Βαλβέρδε”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο στενός συνεργάτης του Ερνέστο Βαλβέρδε, Γιον Ασπιάθου, αποκάλυψε τις σκέψεις του Ισπανού τεχνικού για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Παρά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται, σύμφωνα με τον Γιον Ασπιάθου που μίλησε στον Πρωταθλητή, διατεθειμένος να επιστρέψει στην Ελλάδα,αρκεί βέβαια να του γίνει πρόταση.

“Έχει περάσει περίπου ένας μήνας από την τελευταία επικοινωνία που είχε ο Ερνέστο με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Μαθαίνουμε τα νέας της ομάδας, πληροφορούμαστε τα πάντα και είμαστε απόλυτα ενημερωμένοι για καθετί που συμβαίνει στην ομάδα. Ξέρουμε ότι έχει μείνει εκτός προκριματικών του Champions League και ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στον κόσμο για τη φετινή σεζόν. Σίγουρα ήταν ένα πλήγμα για τον Ολυμπιακό αυτό, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει πάντα να κοιτάς το μέλλον και όχι το παρελθόν. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος σύλλογος και θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

Δεν σημαίνει τίποτα για τον κόουτς ότι ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός Champions League. Αν τον θέλουν να επιστρέψει και του γίνει πρόταση, να είστε βέβαιοι ότι δεν θα τον επηρεάσει καθόλου αυτό το γεγονός. Ξέρω ότι πάντα έχει στο μυαλό του την επιστροφή στον Ολυμπιακό. Αν έχει προτάσεις από άλλες ομάδες; Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Για την ώρα περιμένουμε. Δεν βιάζεται να δει τι θα κάνει τη νέα σεζόν.” 

Γκαλέτι: Επιστρέφω σε ένα μήνα

Για την επιβίωση, Ολυμπιακός και Άρης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε