Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

«Έχουμε πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Οτσόα»

Ο μάνατζερ του Μεξικανού τερματοφύλακα αποκάλυψε συζητήσεις μεταξύ αυτού και των «ερυθρόλευκων».

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα, είναι αλήθεια ότι συζητάμε, αλλά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Στην Ελλάδα τελείωσε το πρωτάθλημα και είναι ήδη πιο σοβαρό το θέμα, οπότε ελπίζουμε πως μέσα στις επόμενες 10 με 12 μέρες θα ξέρουμε κάτι παραπάνω και θα μπορούμε να πάρουμε την απόφασή μας, αφού θα γνωρίζουμε και τη θέση της ομάδας. Στο ποδόσφαιρο βλέπετε, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα» τόνισε στη La Afición ο μάνατζερ του Οτσόα, Χόρχε Μπερλάνγκα και πρόσθεσε:
 
«Ίσως αυτό που είχαμε τον Γενάρη δεν το έχουμε τώρα ή αυτό που είχαμε τον Μάρτιο. Οι αποφάσεις αλλάζουν. Ανέλυσαν τις ανάγκες τους, μας ήξεραν και γνώριζαν ότι ο “Μέμο” είχε μπροστά του παιχνίδια να δώσει. Πρέπει να το σεβαστείς αυτό, αφού οι ομάδες δίνουν μάχες για σημαντικά πράγματα και το ίδιο συμβαίνει και στην Αμέρικα».
 
Να σημειωθεί πάντως πως στον Ολυμπιακό οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν στις 16 Μαϊου όταν και θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για την μεταγραφική ενίσχυση οι Βαλβέρδε, Μαθία και Κοβάσεβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε