Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

“Έχουν δίκιο οι παίκτες”

Ο προπονητής της Ένωσης στη συν. τύπου εν όψει του αγώνα με την Έβερτον, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στο πλευρό των παικτών του στάθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αλλά τόνισε ότι προέχουν τα παιχνίδια με Έβερτον και Πανιώνιο.

Στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με την Έβερτον ο προπονητής της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο γεγονός ότι οι παίκτες του είναι απλήρωτοι.

 
“Πιστεύω ότι οι παίκτες έχουν δίκιο, αλλά δεν θέλω να το συνεχίσω γιατί ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια και από Δευτέρα να σκεφτούν τι θα κάνουν. Πιστεύω ότι θα βρεθεί κάποια λύση”, τόνισε ο Σερβοέλληνας τεχνικός που στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης με την Έβερτον για το Γιουρόπα Λιγκ.
 
“Η Έβερτον έχει προβλήματα αλλά τέτοια έχουμε κι εμείς. Αν καταφέρουμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο θα πάρουμε τη νίκη. Η Έβερτον είναι εξαιρετική ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι παίκτες θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια.”
 
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.
 
“Και βέβαια η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι με την Έβερτον είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα στον αυριανό αγώνα”, δήλωσε ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός.

Ο Παντελής Καφές φτάνοντας στους Θρακομακεδόνες μίλησε στους δημοσιογράφους για τα όσα έγιναν στην προπόνηση της Δευτέρας :

“Ειπώθηκαν κάποιες ανακρίβειες. Πράγματι υπήρχε η σκέψη να μην μαζευτούμε στο ξενοδοχείο για το ματς με την Έβερτον, αλλά αποφασίσαμε να μην το κάνουμε τελικά για το καλό της ομάδας. Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή να βρεθεί ένας άνθρωπος να μας μιλήσει και να μας δώσει κάποιες εγγυήσεις.”
 
Ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχής από το ματς κόντρα στον Πανιώνιο. Για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκε και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς μιλώντας σε ξένο τηλεοπτικό δίκτυο που βρέθηκε στους Θρακομακεδόνες. 

“Πράγματι αντιμετωπίζουμε οικονομικό πρόβλημα. Η κρίση έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο και το ποδόσφαιρο. Πιστεύω και ελπίζω ότι θα βρεθεί λύση. Η διοίκηση μας είναι στις ΗΠΑ και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν αλλαγές”. 

Μόγιες: Απο μας εξαρτάται

Την Πέμπτη η συνάντηση Κοζώνη – Νοτιά

Εκνευρισμένοι οι παίκτες της ΑΕΚ στην προπόνηση της Δευτέρας

Χωρίς τον Νέμεθ η ΑΕΚ κόντρα στην Έβερτον

Με απουσίες έφτασε στην Αθήνα και προπονήθηκε η Έβερτον

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε