Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Έχουν γίνει σοβαρότερα επεισόδια σε αγώνες του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Άρη”

Εκδικάστηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα εις βάρος της πρωτόδικης απόφασης να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μία αγωνιστική για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και η αντέφεση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, που ζητούσε τη μείωση της ποινής για ηθικούς λόγους. Η απόφαση αναμένεται να βγει εντός της ημέρας.
Να τονίσουμε πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, στο ματς με τον Εργοτέλη, αλλά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας επιδιώκει να αυξηθεί η ποινή θεωρώντας πως τα επεισόδια ήταν ευρείας κλίμακας (χαρακτηρίστηκαν εκτεταμένα).
 
Οι “ερυθρόλευκοι” με τη σειρά τους, αν κι έχουν εκτίσει την ποινή τους, κατέθεσαν αντέφεση αφενός για ηθικούς λόγους και αφετέρου γιατί αν δικαιωθούν, τα επεισόδια θα θεωρηθούν μεμονωμένα και δεν θα είναι υπότροποι για εκτεταμένα επεισόδια εφόσον συμβεί κάτι μεμπτό μέχρι το τέλος φετινής Σούπερ Λιγκας.
 
“Το θέμα είναι ηθικής τάξεως. Η άποψη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα είναι εσφαλμένη, έχουν γίνει σοβαρότερα επεισόδια σε αγώνες του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Άρη”, δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός» στη διαδικασία της εκδίκασης που δεν διήρκεσε περισσότερο από δέκα λεπτά.
 
Όταν η έδρα ρώτησε τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, Θ. Γιαννίκο, πότε θέλει να βγει η απόφαση, απάντησε: “Σήμερα”, για να πάρει την απάντηση “… την πρώτη φορά δεν βιαζόσασταν τόσο”.
 
Η απόφαση αναμένεται πιθανότατα απόψε. Αν γίνει δεκτή η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και απορριφθεί αυτή του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες θα κληθούν να εκτίσουν τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής στον αγώνα της 3ης Απριλίου απέναντι στην Καβάλα.
 
Λόγω της αποχής των δικηγόρων από 17 μέχρι 22 Μαρτίου, αναμένεται να αναβληθεί η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι προγραμματισμένη για αύριο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε