Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Εύκολο “διπλό” στο Καυτανζόγλειο – Νίκη… παραμονής για Λεβαδειακό

, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι Βοιωτοί επικράτησαν εκτός έδρας της “καταδικασμένης” Δόξας Δράμας (2-0), με σκόρερ τους… συνήθεις ύποπτους Σουμπίνιο και Ναπολεόνι, επέστρεψαν στις νίκες μετά από δυο αγωνιστικές και ελπίζουν σοβαρά για παραμονή στην κατηγορία.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου “μπήκε” καλύτερα στον αγώνα και κατάφερε να ανοίξει πολύ νωρίς το σκορ, χάρις τους δυο παίκτες που την έχουν πάρει… απ’ το χέρι και προσπαθούν να την κρατήσουν στην κατηγορία.

Στο 9′ ο “ορεξάτος” Ναπολεόνι κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του τερματοφύλακα Δαύκου και στο 12′ ο Σουμπίνιο ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα. Αυτό ήταν το 8ο γκολ του Βραζιλιάνου στο πρωτάθλημα.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, οι Βοιωτοί πέτυχαν από νωρίς το στόχο τους και η εικόνα του αγώνα συνεχίστηκε με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή μέχρι το ημίχρονο.

Όπως στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο, ο Λεβαδειακός “χτύπησε” νωρίς. Ο Ναπολεόνι βγήκε τετ-α-τετ με τον Ρόκα και “καθάρισε” το ματς για την ομάδα του. Αυτό ήταν το 6ο γκολ του Ιταλού στο πρωτάθλημα.

Πλέον, οι Βοιωτοί έφτασαν τους 30 βαθμούς και ελπίζουν πολύ σοβαρά για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, σε αντίθεση με την Δόξα Δράμας, που απλά συλλέγει τις τελευταίες της… εμπειρίες στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας (Μ. Κατσαβάκης): Δαύκος, Γελαδάρης (71’ Καπέλ), Βέρτζος, Ρούτσης (11’ Ρόκα), Αγτζίδης, Αραβίδης, Σικαλιάς, Αμπουμπακάρι, Κυβελίδης, Στεργιανός (59’ Λεάντρο), Κουμπρόγλου. 

Λεβαδειακός (Γ. Παράσχος): Κυριακίδης, Σουμπίνιο (83’ Βασιλείου), Φαβάλι, Ναπολεόνι, Πόποβιτς, Τομάς, Ζησόπουλος, Κόρμπος (76’ Βιάνα), Λισγάρας, Μαχαίρας, Μεντί (60’ Κουτσόπουλος).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε