Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Ευχάριστα νέα από Φέισα για Βαλβέρδε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού είδε τον Λιουμπομίρ Φέισα να ξεκινά τρέξιμο, ενώ ο Γιάννης Φετφατζίδης αν και συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
Μιράλας: Θα πρέπει να βρουν άλλη δικαιολογία στον Παναθηναϊκό και όχι τη διαιτησία

Η πρωινή προπόνηση της Τρίτης περιελάμβανε θετικά νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τα οποία αφορούν το ιατρικό δελτίο της ομάδας.

 
Ο Λιούμπομιρ Φέισα συμμετείχε στη δεύτερη φάση αποθεραπείας, η οποία περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο, δεν ένιωσε πόνο ή ενόχληση και πλέον βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Όπως μάλιστα τονίζει και η ιατρική ομάδα των Πειραιωτών, επικρατεί ικανοποίηση για τον ρυθμό με τον οποίο ο Σέρβος δείχνει να ξεπερνάει τη θλάση που υπέστη στον αριστερό προσαγωγό.
 
Παράλληλα, ο Γιάννης Φετφατζίδης μπορεί να μην μπήκε ακόμα στο ομαδικό πρόγραμμα, ξεκίνησε όμως ασκήσεις με μπάλα και όλα εξελίσσονται πολύ θετικά για το νεαρό άσο των Πειραιωτών, αφού βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
 
Τέλος, ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις… παρέα με μπάλα περιελάμβανε η προπόνηση για τους Όλοφ Μέλμπεργκ και Ντένις Ρόμενταλ, οι οποίοι μέρα με τη μέρα ανεβαίνουν από πλευράς φυσικής κατάστασης.
 
Η προπόνηση διήρκεσε μία ώρα, αφού το απόγευμα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πολόνια σε φιλικό αγώνα (19:00) στο γειτονικό Γένμπαχ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ήθελε να επιβαρύνει τους ποδοσφαιριστές του.
 
Ο Βάσκος υπέβαλε τους παίκτες τα πρώτα 30′ σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και την υπόλοιπη ώρα πραγματοποίησε άσκηση τακτικής σε όλο το γήπεδο. Επίσης να σημειωθεί πως δοκίμασε σύστημα 4-2-3-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε