Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Φάντασμα” στη Ρώμη ο Παναθηναϊκός, εύκολη…λεία για Λάτσιο (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Έλλειψη ψυχολογίας και επιθετικής φιλοσοφίας. Μία ακόμα κακή βραδιά του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη είχα σαν αποτέλεσμα ο… τελικός κόντρα στη Λάτσιο να μεταμορφωθεί σε περίπατο (3-0) των Ιταλών. Αποχώρησε τραυματίας ο Τοτσέ – Χάνεται το όνειρο της πρόκρισης

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Φερέιρα: Μετά το 3-0 το ματς ήταν ισορροπημένο!

Κάκωση στη γάμπα ο Τοτσέ

Εκεί όπου πριν 2,5 χρόνια είχε μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές… βραδιές του, επικρατώντας της Ρόμα με 3-2, το “τριφύλλι” είχε κάκιστη απόδοση κόντρα στη Λάτσιο και ηττήθηκε δίκαια με 3-0. Οι Ιταλοί χωρίς να πιέσουν ιδιαίτερα εκμεταλλεύθηκαν μία ακόμη “χλωμή” βραδιά του “τριφυλλιού”, αξιοποίησαν τα παιδικά λάθη που έγιναν και πήραν μία άνετη νίκη με 3-0.

Έτσι, μετά από αυτή την ήττα των “πρασίνων” και τη νίκη της Τότεναμ επί της Μάριμπορ (3-1 στην Αγγλία), η βαθμολογία του ομίλου διαμορφώθηκε με την Λάτσιο στους 8, τους Λονδρέζους να ακολουθούν με 6, στην τρίτη θέση η Μάριμπορ με 4 και ο Παναθηναϊκός τελευταίος με 2 (δηλαδή με το… ενάμισι πόδι εκτός συνέχειας )

Ο Παναθηναϊκός “πάτησε” καλά στην αρχή του αγώνα και παρόλο που η Λάτσιο είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση στα μετόπισθεν. Το αρνητικό για τους “πράσινους” ήταν πως επιθετικά ήταν ανύπαρκτοι (Κουίνσι και Λάζαρος δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα) κι έτσι δεν είδαμε κάποια φάση από τις δυο ομάδες.

Τα… καλά στο παιχνίδι άρχισαν μετά το πέρας των πρώτων 20 λεπτών, με τον Σπυρόπουλο να δημιουργεί από τα αριστερά και τον Καντρέβα να διώχνει προ του Τοτσέ, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε χτυπήσει. Ο Ισπανός επιθετικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 23′ (μπήκε ο Πετρόπουλος), αφού όμως είδε την ομάδα του να δέχεται το 1-0, με το εξαιρετικό ψιλοκρεμαστό σουτ του Κόζακ (22′).

Το γκολ της Λάτσιο έριξε ψυχολογικά τους “πράσινους”, οι οποίοι προσπάθησαν να ανασυνταχθούν και να αντεπιτεθούν, αλλά δεν ήταν αρκετά τολμηροί. Αντίθετα υπέπεσαν σε αρκετά λάθη και σε ένα από αυτά το “πλήρωσαν”. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν με σβηστές μηχανές να φτάσουν στο 2-0, με τον Κόζακ να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Χουχούμη και να βρίσκει για δεύτερη φορά δίχτυα στην βραδιά.

Παρόλο που στην επανάληψη ο Φερέιρα έβαλε τον Χριστοδουλόπουλο πίσω από τον Πετρόπουλο, το “τριφύλλι” δεν φάνηκε ικανό να αντιδράσει. Η ελληνική ομάδα έδειξε τα ίδια αρνητικά στοιχεία του πρώτου μέρους και δέχτηκε και τρίτο γκολ στο 58′, από την κεφαλιά του Φλοκάρι. Το τέρμα αυτό “κλείδωσε” τη νίκη των γηπεδούχων, η οποία τους έφερε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Λάτσιο(Πέτκοβιτς): Μαρτσέτι, Σιανί, Σκαλόνι, Ραντού, Γκονζάλες(67’ Ερνάνες), Ονάζι, Λεντέσμα(80’ Λούλιτς), Ζάρατε, Κοζακ(76’Κλόζε), Φλόκαρι, Τσάνα 

Στον πάγκο: Μπιζάρι, Μπιάβα, Μάουρι, Καντρέβα 

Παναθηναϊκός(Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα(78’ Λαγός), Χουχούμης(59’ Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Τοτσέ(24’ Πετρόπουλος) 

Στον πάγκο: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Φουρλάνος, Μπαρμπαρούσης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε