Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Φαβορί ο Κούπερ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αργεντινός, πρώην τεχνικός του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει σαφέστατο προβάδισμα για να αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Κούπερ βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων της “ερυθρόλευκης” διοίκησης μετά το “ναυάγιο” με τον Ντομίνγκος Πασιένσα.

Για τον Αργεντινό τεχνικό ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει την καλύτερη άποψη, ενώ στα πλεονεκτήματα του είναι πως γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα (από την θητεία του στον Άρη) και έχει χαμηλό κασέ σε σχέση με τους υπόλοιπους υποψήφιους.

Σημαντικότερος αντίπαλος του Κούπερ είναι ο Ιγνάθιο Μαρτίνεθ που την φετινή σεζόν έβγαλε τη νεοφώτιστη Λεβάντε στο Γιουρόπα Λιγκ και για τον οποίο οι Ισπανοί αναφέρουν: “Αποτελεί προτεραιότητα του Ολυμπιακο. Περιμένουμε τις προσεχείς ώρες να δούμε, αν η ελληνική ομάδα και ο προπονητής θα διαπραγματευτούν».

Πάντως, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο Κούπερ έχει δώσει ήδη τα χέρια με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός τεχνικός που είχε πολύ καλή παρουσία στον πάγκο του Άρη, ξεκίνησε την φετινή σεζόν στον πάγκο της Ράσιγκ Σανταντέρ και απομακρύνθηκε μετά από 5 μήνε, ενώ η στη συνέχεια η ομάδα υποβιβάστηκε ως ουραγός στην Σεγούντα Ντιβισιόν. Στη συνέχεια ανέλαβε την τουρκική Ορντουσπόρ (στην οποία δόθηκε δανεικός ο Χαβίτο τον Γενάρη) με την οποία πέτυχε άνετα τον στόχο της παραμονής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε