Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Φέισα: Τελικά έπαιξα περισσότερο στο Τσάμπιονς Λιγκ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με την κακοτυχία του τα έβαλε ο Λιούμπομιρ Φέισα που περιμένει στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος να πάρει ευκαιρίες από τον Βαλβέρδε και να δείξει ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Ο Σέρβος μέσος μίλησε στη Sport Novosti για τους τραυματισμούς του που τον έχουν κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης:

“Τελικά έπαιξα περισσότερα παιχνίδια στο Champions League από ό,τι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μόνο στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη έπαιξα και μετά είχα συνεχείς τραυματισμούς, τον έναν μετά τον άλλο, με αποτέλεσμα να είμαι εκτός μάχης. Τώρα αισθάνομαι καλά, είμαι έτοιμος, αλλά η ομάδα κερδίζει και δεν υπήρχε λόγος ο προπονητής να προχωρήσει σε αλλαγές. Τώρα που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, πιστεύω πως στις τελευταίες αγωνιστικές θα έχω την ευκαιρία να παίξω.

Έχω κουραστεί με τόσους τραυματισμούς. Ελπίζω να τελείωσε η κακοτυχία μου πια. Θα ήταν πολύ καλό για μένα να γυμνάζομαι χωρίς προβλήματα, να είμαι έτοιμος και να αγωνίζομαι τακτικά. Είμαι σίγουρος πως όλα θα πάρουν το δρόμο τους και θα παίξω καλή μπάλα όπως και πριν, αλλά ίσως και ακόμη καλύτερα. 

Ο Μάρκο Πάντελιτς αισθάνεται καλά τώρα μετά τον τραυματισμό του. Όπως κι εγώ θέλει να αποθεραπευτεί, να είναι υγιής για την προετοιμασία και να είναι έτοιμος για την επόμενη σεζόν.”

Ο Μιραλάς λούζει τον Βαλβέρδε! – Δείτε το βίντεο

Μετά το “ψήσιμο” η απάντηση του Βαλβέρδε στον Μαρινάκη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε