Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Φερέιρα: Δεν έχουμε πολύ έμπειρους παίκτες

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στις ευκαιρίες που έχασαν οι παίκτες του αλλά και στις απουσίες στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το 2-2 με τον ΟΦΗ. “Όποιος δεν επιβιώνει, πεθαίνει”, τόνισε ο Πορτογάλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ισορροπημένο το παιγνίδι σε πολλές στιγμές, κυνηγούσαμε το αποτέλεσμα. Χάσαμε όμως καλή ευκαιρία να κερδίσουμε σε μια δύσκολη έδρα και μετά από την αποχώρηση του Πίντο ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Η ομάδα μας δεν έχει πολύ έμπειρους παίκτες. Έχουμε πολύ νέους και υπήρξαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες που δεν αξιοποιήσαμε πράγμα που δεν επιτρέπεται σε αυτό το επίπεδο.Στο ποδόσφαιρο λένε ότι όποιος δεν πετυχαίνει γκολ θα υποφέρει, όποιος δεν επιβιώνει, πεθαίνει. Πιστεύω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι ξεκούρασε αρκετούς από τους βασικούς, τόνισε: «Δεν ξεκίνησαν οι Χριστοδουλόπουλος Κουίνσι (λόγω κόπωσης) και ο Σπυρόπουλος που είχε ενοχλήσεις, για να προστατευθούν. Διαχειριζόμαστε πολλά προβλήματα από την αρχή και χάσαμε σήμερα και τον Μαυρία με τον Αντρέ Πίντο. Συμβάινουν στο ποδόσφαιρο αυτά και πρέπει να τα βλέπουμε λογικά και θετικά. Το να πηγαίνεις προς τη νίκη και να μην τα καταφέρνεις όμως, σε επηρεάζει ψυχολογικά.Πιστεύω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Θα έλεγα ότι ο ΟΦΗ έχει μια καλή και έμπειρη ομάδα».

Παναθηναϊκή…τραγωδία – “Κόλλησε” και στην Κρήτη ο ΠΑΟ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε