Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Φερέιρα: Δεν θα μας επηρεάσει το “διαζύγιο” με Κατσουράνη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλησε να απαντήσει ξεκάθαρα για το θέμα του Κατσουράνη και αρκέστηκε να πει ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν, στους 5 από τους 10 αγώνες της ομάδας, εκτός λόγω τιμωρίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο παρά την ξεκάθαρη θέση του Φερέιρα ότι δεν θέλει να απαντήσει σε ερώτηση για τον Κατσουράνη, η πρώτη που του έγινε ήταν για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ο Πορτογάλος προτίμησε να μην απαντήσει επί της ουσίας και να προχωρήσει στα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν την ομάδα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Τότεναμ.

Ο Φερέιρα μίλησε…

Για την αποχώρηση Κατσουράνη από τον Παναθηναϊκό και αν επηρεάζει τους παίκτες:

“Είχαμε πει από την αρχή, ότι δεν θα δεχθούμε ερωτήσεις γι΄αυτό το θέμα. Όμως θα απαντήσω. Όπως γνωρίζετε, ο Κατσουράνης ήταν εκτός ομάδας, γιατί ήταν τιμωρημένος από τον αγώνα με τα Γιάννινα, ενώ είχε τιμωρία καρτών από την περσινή σεζόν και δεν αγωνίστηκε την πρώτη αγωνιστική κόντρα στον Λεβαδειακό. Άρα στους τελευταίους 10 αγώνες, ο Κατσουράνης δεν μπορούσε να παίξει στους πέντε. Αυτή η ερώτηση δεν έχει βάθος…”

Για τον Βελάσκες και την πιθανή χρησιμοποίηση Χουχούμη:

“Δυστυχώς οι τραυματισμοί και διάφορα άλλα εμπόδια που υπήρξαν σε σημαντικούς παίκτες, έβγαλαν από τον ρυθμό αυτούς τους παίκτες. Ένας από αυτούς είναι και ο Βελάσκες, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Βενεζουέλας και κάποιων μικροτραυματισμών, καθιστούν αμφίβολη την αυριανή του συμμετοχή. Επίσης να πω ότι ούτε ο Σπυρόπουλος θα αγωνιστεί λόγω της κόκκινης κάρτας , άρα καλούμεθα να αντιμετωπίσουμε νέα κατάσταση με νέα προσαρμογή. Και αν δεν παίξει ο Βελάσκες, τότε ένας νέος παίκτης θα πρέπει να παίξει στην άμυνα. Είτε αυτός θα είναι ο Τριανταφυλλόπουλος, είτε ο Χουχούμης. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχει προσαρμογή, δομή και η ομάδα να παίζει όσο μπορεί περισσότερο μαζί.”

Για το τι πρέπει να γίνει ώστε να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός το άγχος του και να πάρει θετικό αποτέλεσμα; 

“Πρώτον, πρέπει να έχουμε συναίσθημα και να γνωρίζουμε τη διαφορά του αγγλικού και του ελληνικού πρωταθλήματος. Και πρέπει να ξέρουμε και την διαφορά της Τοτεναμ με τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει σημασία η ιστορία των ομάδων με το τι κάνουν αυτές την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Η Τότεναμ είναι μια φορμαρισμένη ομάδα ενώ ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα. Βρισκόμαστε στην Ευρώπη και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν φοβάμαι την Τότεναμ, την σεβομαι όπως όμως κάνω και με όλες τις ομάδες». 

Για τον κόσμο που είναι απογοητευμένος:

“Τους κατανοώ, ξέρω τι σκέφτονται, θέλουν την ομάδα τους ψηλά όπως κι εγώ. Είναι δυσάρεστο, αλλά οφείλουν να είναι κοντά σε αυτό που αγαπούν. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να κάνουμε ότι έκανε και παλιότερα ο Παναθηναϊκός. Επιτυχίες. Αυτό που έχω να πω, είναι πως τα πάντα πεθαίνουν, όταν είναι διαιρεμένα.”

“Βόμβα” στον Παναθηναϊκό – Τέλος ο Κατσουράνης!

Χαμόγελα για Φερέιρα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε