Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Φερέιρα διετίας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ειλημμένη είναι η απόφαση στην διοίκηση του Παναθηναϊκού να καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Πορτογάλο τεχνικό.

Το τρέχον συμβόλαιο του Φερέιρα με το “τριφύλλι” που υπεγράφη τον περασμένο Οκτώβρη λήγει τον Ιούνιο του 2012, ωστόσο, στον Παναθηναϊκό όχι μόνο θέλουν να κρατήσουν τον 64χρονο τεχνικό και τη νέα περίοδο, αλλά θα του προτείνουν να το επεκτείνουν και για έναν ακόμη χρόνο.
 
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι «πράσινοι» σκοπεύουν να καλέσουν τον 64χρονο τεχνικό μέσα στον Μάρτιο -μετά το επόμενο διοικητικό συμβούλιο- προκειμένου να μιλήσουν αναλυτικά για τη συνεργασία τους και να «σφραγίσουν» την κοινή τους πορεία.
 
Όπως έχουμε επισημάνει, ο Φερέιρα, έχει «κερδίσει» τους πάντες στον Παναθηναϊκό με τη δουλειά του και πλέον η όλη κουβέντα μαζί του οριοθετείται λογικά μετά το επόμενο διοικητικό συμβούλιο, όπου θα τεθούν επί τάπητος τα οικονομικά θέματα της ομάδας.
 
Κι αυτό διότι οι διοικούντες το «τριφύλλι» θέλουν πριν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, να έχουν πλήρη εικόνα για το τί μπορούν να του προσφέρουν από πλευράς μπάτζετ, προκειμένου να ξεκινήσουν από νωρίς τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.
 
Από την πλευρά του ο Φερέιρα, έχει ξεκαθαρίσει πως και ο ίδιος θέλει να παραμείνει στο «τριφύλλι», όντας απόλυτα ικανοποιημένος με τις συνθήκες δουλειάς που έχει συναντήσει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε