Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Φερέιρα: Δύσκολη αντίπαλος η Μάδεργουελ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλησε να “προσγειώσει” τους παίκτες του και τόνισε τους κινδύνους που κρύβουν τα ματς με την Μάδεργουελ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

“Η Μάδεργουελ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Και οι δύο αγώνες αναμένονται δύσκολοι για εμάς και κανένας δεν πρέπει να πιστεύει ότι επειδή είναι μια ομάδα που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή τα πράγματα θα είναι και εύκολα. Ο αντίπαλός μας διαθέτει νέους παίκτες με δυνατότητες και καλή φυσική κατάσταση. Οι αγώνες θα είναι δύσκολοι και πιστεύω ότι θα υπάρξει ένα ανταγωνιστικό θέαμα. Ελπίζουμε να φέρουμε θετικά αποτελέσματα για να προχωρήσουμε.

Ανεξάρτητα αν ο πρώτος αγώνας διεξαχθεί εντός ή εκτός έδρας θα είναι δύσκολος επειδή εμείς δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε. Επαναλαμβάνω ωστόσο, ότι ελπίζουμε σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να έχουμε συνέχεια στο Champions League” δήλωσε ο Φερέιρα που δεν γνώριζε εκείνη την ώρα ότι ο πρώτος αγώνα θα διεξαχθεί στις 31 Ιουλίου στη Σκοτία και η ρεβάνς στις 8 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ.

Κλήρωση “λουκούμι” για τον Παναθηναϊκό στο Τσάμπιονς Λιγκ

Φερέιρα για όλα – “Ο Ολυμπιακός κερδίζει μια μέρα πριν”!

Αλλαγή δεδομένων για Κουίνσι – Δεν τα βρήκαν Παναθηναϊκός-Αλ Σαντ

Τοτσέ στην Αυστρία, Φορναρόλι στην Αθήνα

To νέο βίντεο της “Συμμαχίας” – “Ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού είσαι εσύ”

Γύρισε…σελίδα ο Παναθηναϊκός – 33 χρόνια και 2 ημέρες ιστορίας

Στηρίζει με 1,5 εκ. ευρώ την Παναθηναϊκή Συμμαχία ο Βγενόπουλος

Με “υπογραφή” Βελάσκες η πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού

Διαβάστε περισσότερα από τις προετοιμασίες των ομάδων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε