Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Φερέιρα: Είμαι προπονητής ποδοσφαίρου και όχι σε αγώνες πάγου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη διεξαγωγή του αγώνα κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά αυτό που δημιουργεί εντύπωση είναι το ότι ο Πορτογάλος ζήτησε συγγνώμη από τους θεατές για το θέαμα, ενώ κατά γενική ομολογία ο αγώνας ήταν από τους πιο όμορφους της Σούπερ Λίγκας.

Χορευτής…στον πάγο ο Κλέιτον – Σπουδαίο “διπλό” ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού κατά Σπάθα: Φαρσοκωμωδία η διεξαγωγή του αγώνα

Σκούπισαν… τον πάγο στα Γιάννενα (ΦΩΤΟ)

Οι αντιδράσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τη διεξαγωγή του αγώνα στους Ζωσιμάδες συνεχίστηκαν αφού και ο Φερέιρα αντέδρασε έντονα με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

“Εγώ συνηθίζω να είμαι προπονητής στο ποδόσφαιρο και όχι σε αγώνες επί πάγου. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Δεν γίνεται να παιχθεί μπάλα σε γήπεδο υπό τέτοιες συνθήκες. Είναι ένας αγώνας χωρίς θέαμα και θα ήθελα να αναρωτηθώ. Αν κάτι σοβαρό συνέβαινε ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη;

Η ομάδα του ΠΑΣ έχει κάθε δικαίωμα να παίρνει μέρος στην Σούπερ Λιγκ, τα Γιάννινα είναι ωραία αλλά τα ματς σε αυτό το γήπεδο έπρεπε να γίνονται νωρίτερα.

Αυτό προσπαθούσαμε να δείξουμε στον διαιτητή. Δεν υπήρχαν δυνατότητες για ασφαλές παιχνίδι. Δεν έγινε ματς ανάλογο με τις δυνατότητες των δύο ομάδων. Έγινε ένας αγώνας με απευθείας μπαλιές και μεγάλο φόβο από τους παίκτες. Τελικά έχασε το ποδόσφαιρο, έχασαν οι θεατές, έχασαν οι τηλεθεατές.

Δεν είναι καθήκον μου να δίνω λύσεις αλλά να συμμετέχω στο ελληνικό ποδόσφαιρο με σεβασμό. Η σωματική ακεραιότητα των παικτών δεν πρέπει να μπαίνει σε κίνδυνο. Δεν ήταν αγώνας που να αξίζει στις ομάδες και στους θεατές. Νικήσαμε σε αυτό τον αγώνα. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Κερδίσαμε τον αγώνα, συνεχίζουμε και ελπίζουμε να είναι αρχή για ένα σερί. Κάθε ματς είναι τελικός.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε