Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Φερέιρα: Είστε καλύτεροι, μπείτε και νικήστε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Πορτογάλος τεχνικός στην ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, τους είπε ότι είναι καλύτεροι από την ΑΕΚ και πως πρέπει να έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη. Αινιγματικός για το μέλλον του εμφανίστηκε ο 65χρονος προπονητής.
Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την Τετάρτη την προετοιμασία του ενόψει ΑΕΚ και άπαντες στο “τριφύλλι” γνωρίζουν τη σημασία του παιχνιδιού της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ.
Οι ποδοσφαιριστές των “πρασίνων” κατάφεραν να βρεθούν στην πρώτη θέση των πλέι οφ και ανεξάρτητα από το τΙ θα γίνει με την ένσταση που έχει καταθέσει η ΑΕΚ, μπόρεσαν να έχουν και πάλι στα χέρια τους την υπόθεση Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης και της σύντομης ομιλίας του προς τους ποδοσφαιριστές του, μίλησε για την κρισιμότητα του να καταφέρουν να βγουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοπντας τους πως είναι καλύτεροι παίκτες από αυτούς της ΑΕΚ.
 
“Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το Τσάμπιονς Λιγκ και πόσο σημαντικό είναι για εμάς να πάρουμε την πρώτη θέση. Δεν χρειάζεται να το επαναλάβω. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είστε καλύτεροι παίκτες από αυτούς. Μπείτε στο γήπεδο και νικήστε τους”.
 
Πάντως, ο εορτάζοντας Φερέιρα (κλείνει τα 65 χρόνια σήμερα ο Πορτογάλος) εμφανίστηκε αινιγματικός, όσον αφορά το μέλλον του στον Παναθηναϊκό. “Ίσως είμαστε μαζί και του χρόνου, ίσως και όχι. Κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον”, είπε ο Φερέιρα με τους ποδοσφαιριστές να μένουν με την απορία αν θα παραμείνει και του χρόνου ή όχι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε