Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Φερέιρα: Μας κάνουν πόλεμο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την δυσαρέσκεια του για την πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε για όσα είπε μετά το ματς με τον Εργοτέλη, εξέφρασε, μιλώντας στους παίκτες του ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Τι του απάντησαν οι ποδοσφαιριστές.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ουσιαστικός δήλωσε έκπληκτος με την κλήση του σε απολογία τονίζοντας σε “πηγαδάκι” με τους παίκτες του στην Παιανία: «Είμαι τόσα χρόνια προπονητής, αλλά στην Ελλάδα μαθαίνω καθημερινά καινούρια πράγματα. Είδατε ότι με κάλεσαν σε απολογία. Συνεχίζουν να μας πολεμούν και να μας δημιουργούν προβλήματα με κάθε ευκαιρία. Αυτό πρέπει να το έχετε στο μυαλό σας και να είμαστε συσπειρωμένοι. Δεν έχω καταλάβει τι τόσο περίεργο είπα και με κάλεσαν. Θα τους πω στην απολογία μου ό,τι περίεργο έχω ζήσει στην Ελλάδα. Κι εγώ και εσείς και η ομάδα συνολικά αντιμετωπίζουμε προβλήματα από τους αντιπάλους μας, ενώ αυτοί μένουν ανενόχλητοι».

Οι ποδοσφαιριστές κατάλαβαν τον Φερέιρα και εξέφρασαν την στήριξη τους απατώντας: «Ξέρουμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Τίποτα δεν μας προκαλεί πλέον έκπληξη. Δεν θα σου κάνουν τίποτα. Θα παλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τον στόχο μας, ό,τι κι αν κάνουν». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε