Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Φερέιρα: Με αυτό το ρόστερ θα συνεχίσουμε – Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι δεν υπάρχουν πρόσφορες συγκυρίες για να γίνους μετεγγραφές ενώ παρά την απογοήτευση του από το αποτέλεσμα δήλωσε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί.

“Τα πράγματα ήταν δυσκολότερα όταν ήρθα. Μετά μειώσαμε την διαφορά, μετά στην διάρκεια του πρωταθλήματος κάναμε ένα σερί νικών, με καλό ποδόσφαιρο. Σήμερα ήταν δύσκολος αγώνας, ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα. Αυτό απέδειξε σήμερα. Εμείς δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος. Δεχθήκαμε ένα γκολ, δυστυχώς. Κατόπιν είχαμε 3-4 σαφείς ευκαιρίες για γκολ. Το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο. Χάσαμε δύο βαθμούς, όμως, δεν είμαστε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Σαν μεγάλη ομάδα, σαν πρωταθλητές πρέπει να συνεχίσουμε με στόχο την νίκη και ως πρωταθλητές πρέπει να συνεχίσουμε εστώ και αν μαθηματικά δεν είναι απόλυτο ότι θα γίνει.”

Ενώ για τις μετεγγραφές ο Φερέιρα είπε: “Όλοι γνωρίζετε τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα. Εμείς η ομάδα προσπαθούμε να είμαστε έξω από αυτό. Από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν. Είναι θέματα που πηγαίνουν πέρα από την δική μου δικαιοδοσία. Οι παίκτες μου και εγώ κάνουμε μια σοβαρή δουλειά. Το ρόστερ που έχουμε αυτό είναι. Με αυτό ρόστερ θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι το τέλος. Πάντοτε πρέπει να υπάρχουν πρόσφορες συγκυρίες για να μπορούμε να συζητάμε αυτά τα θέματα. Δεν υπάρχουν αυτές, όπως γνωρίζετε. Στην ζωή μου, στην εμπειρία μου, γνωρίζω ότι κάθε θέμα θέλει τον χρόνο του για να μπορέσει να λυθεί. Δεν έχει ουσία να μιλάμε υποθετικά. Δεν θα το ήθελα αυτό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε