Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Φερέιρα: Με δικές μου επιλογές μπορούμε να πετύχουμε πολλά

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο πορτογάλος τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού, δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεχίσει στους πράσινους ενώ ξεκαθάρισε ότι ο τίτλος είναι ακόμη ανοιχτός.

Ατομικό ο Σισε – Παίζει με ΑΕΚ

Με συνέντευξη του στην A Bola ο Ζεσουάλντο Φερέιρα αποκάλυψε τις σκέψεις του για το μέλλον του στην Ελλάδα. Ο Πορτογάλος μίλησε:

Για το πώς νιώθει στην ομάδα και αν θέλει να παραμείνει:

“Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος, παρά τα όσα συνέβησαν σε διοικητικό επίπεδο. Πρόθεση μου είναι να εξαντλήσω το συμβόλαιο μου. Νιώθω πολύ καλά με την ομάδα. Προοδεύουμε, ενώ το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι εξαιρετικό.”

Για τον φετινό τίτλο:

“Πιστεύουμε ότι μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά και να πάρουμε τον τίτλο. Ασχέτως με το τι θα γίνει σε αυτά τα παιχνίδια, που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, στις προθέσεις μου είναι να μείνω στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό.”

Για τον Παναθηναϊκό που ονειρεύεται:

“Για εμένα είναι ζητούμενο τι θα γίνει του χρόνου. Ξεκινώντας από την αρχή το χτίσιμο, με δικές μου επιλογές, μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά.”

Για τις εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο:

“Σίγουρα όλα παίζουν ρόλο. Τόσο για την παραμονή μου όσο και για το τι θα συμβεί του χρόνου. Μέσα σε αυτά είναι και οι διοικητικές εξελίξεις. Εγώ όμως θεωρώ ότι κάνω καλά τι δουλειά μου και δεν θα υπάρχει πρόβλημα ως προς αυτό. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και είναι τιμή μου να δουλεύω σε αυτόν και με αυτούς τους ποδοσφαιριστές.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε