Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Φερέιρα: Με σεβασμό στην ιστορία του μεγάλου Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αποφασισμένος να παλέψει αυτός και οι παίκτες του μέχρι το τέλος και το τονίζει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται.

Εκπλήξεις από Φερέιρα – Εκτός Κουίνσι, Ζέκα και Μπιάρσμιρ

Παρά το ότι οι πράσινοι διανύουν τη χειρότερη περίοδο των τελευταίων χρόνων, τουλάχιστον σε διοικητικό επίπεδο, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα και οι παίκτες του θέλουν να παίξουν για την ιστορία της ομάδας.

Ο Πορτογάλος με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη…

H ψυχολογία είναι καλή στον Παναθηναϊκό μετά το σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων και ακολουθεί μια δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη. Ποιες είναι οι σκέψεις σας για αυτή την αναμέτρηση;
Θα έλεγα ότι αυτός είναι ο πιο δύσκολος αγώνας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και αυτό το λέω γιατί ο Αστέρας είναι μια ομάδα που έχει βελτιωθεί πολύ με το πέρασμα του χρόνου. Και να μην ξεχνάμε ότι είναι ένας αγώνας που θα παίξουμε μόλις τρεις μέρες μετά την διακοπή για το Πάσχα. Πάμε όμως με ένα πνεύμα που έχουμε και σε όλα τα άλλα παιχνίδια, το οποίο είναι να δουλέψουμε για να κάνουμε έναν καλό αγώνα και για να κερδίσουμε.

Πιστεύετε ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, με την πορεία που έχει κάνει στον δεύτερο γύρο;
Ναι, θα έλεγα ότι ενδεχομένως να είναι. Έφτασε πολύ κοντά στον τελικό του Κυπέλλου και του λίγο έλειψε για να μπορέσει να τα καταφέρει. Έχει κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και μια πολύ μεγάλη αλλαγή σε σχέση με τους δέκα πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος και τους υπόλοιπους αγώνες του δεύτερου γύρου. Είναι μια δύσκολη ομάδα, το γήπεδο τους είναι μια δυνατή έδρα… Θυμάμαι ότι την προηγούμενη φορά που είχαμε βρεθεί εκεί, όντως είχαμε αντιμετωπίσει προβλήματα, αλλά αυτή τη στιγμή το μοναδικό συναίσθημα που έχουμε, είναι να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σοβαρότητα και τιμιότητα. Και σεβόμενοι πάντοτε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός.  Με σεβασμό στην ιστορία του μεγάλου Παναθηναϊκού. Και ουσιαστικά αυτό μας υποχρεώνει να παίζουμε όλοι με έναν και μοναδικό στόχο που είναι η νίκη.

Είδαμε κάποια νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Θα υπάρξει η ίδια φιλοσοφία και στα επόμενα παιχνίδια, δίνοντας ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής, όπως ο Πετρόπουλος που αξιοποίησε την δική του και σκόραρε δύο φορές;
Ο Πετρόπουλος είναι ήδη αρκετό καιρό στην ομάδα. Άλλες φορές παίζει και πετυχαίνει γκολ, άλλες φορές παίζει και δεν πετυχαίνει γκολ, άλλες φορές δεν παίζει καθόλου… Η αλήθεια είναι ότι όπως ο Πετρόπουλος, υπάρχουν και άλλα άτομα τα οποία συμμετέχουν. Τώρα γύρισε και ο Ρούντολφ… Και ουσιαστικά ο σκοπός είναι να έχουμε και τους 21 παίκτες του ρόστερ ετοιμοπόλεμους για να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις σημαντικές υποχρεώσεις. Μην ξεχνάμε ότι έρχονται τα πλέι οφ, όπου θα δώσουμε έξι παιχνίδια μέσα σε 10 ημέρες. Άρα πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι για να μπορέσουν να βοηθήσουν και να δώσουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε