Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Φερέιρα: Μεγάλη μου τιμή να έρθω στον Παναθηναϊκό

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι το φαβορί για να καθίσει στον πάγκο των “πράσινων” και μέσω δηλώσεων του επιβεβαιώνει το ότι θα ήθελε να εργαστεί στην Ελλάδα. Ξεκαθαρίζει πάντως ότι δεν έχει δεχτεί καμία κρούση ως τώρα. Πέντε είναι οι υποψήφιοι προπονητές.

Ο 64χρονος τεχνικός άναψε “πράσινο φως” με τις δηλώσεις που έκανε στην “A Bola”, τονίζοντας ότι θα ήταν τιμή του να εργαστεί στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό:

“Έχω πληροφορηθεί τα νέα από το ίντερνετ. Αυτή την στιγμή δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την ομάδα. Φυσικά είναι μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι υποψήφιος για τον πάγκο μιας τόσο μεγάλης ομάδας, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ξέρω ότι έχει εξαιρετικούς παίκτες στο ρόστερ του και αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ είμαι διαθέσιμος και έτοιμος να συζητήσω αυτή την προοπτική που με ενδιαφέρει αρκετά.”

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα έκανε σπουδαία δουλειά στην Πόρτο την τετραετία 2006-2009, κατακτώντας τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα και ανέβασε στα ύψη την αξία του στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου.

Απομακρύνθηκε από τον πάγκο των “Δράκων” όταν έχασε το πρωτάθλημα την προηγούμενη σεζον και δεν δυσκολεύτηκε να βρει δουλειά. Η Μάλαγα του προσέφερε ένα πλουσιοπάροχο τριετές συμβόλαιο το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά μετά από 9 μόλις αγωνιστικές του έδειξε την πόρτα της εξόδου λόγω της αποτυχημένης πορείας της ομάδας.

Το κασέ του μπορεί να ανέβηκε στα ύψη αλλά αυτή τη στιγμή η λογική λέει ότι δεν θα είχε πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα αν ο Παναθηναϊκός του προσφέρει 700.000 ευρώ ετησίως.

Φρέιτας και Αντωνίου φαίνεται ότι έχουν καταλήξει σε μία πεντάδα υποψηφίων. Εκτός από τον Φερέιρα που είναι το φαβορί, Πιέρο Γκασπερίνι, Πολ Λε Γκουέν, Χαβιέ Αγκίρε και Μαρσέλο Μπιέλσα είναι οι άλλοι τέσσερις που έχουν… προκριθεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε