Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Φερέιρα: Να βρούμε παίκτη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στην πιθανότητα να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό ο Παναθηναϊκός αναφέρθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού που μίλησε και για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πορτογάλου στο novasports:

Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα με το οποίο ο Παναθηναϊκός πήρε ένα βαθμό που ενδεχομένως να φανεί πολύτιμος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος τι αντίδραση περιμένετε στον προσεχή αγώνα;

Θα έλεγα ότι στο Αγρίνιο δεν κερδίσαμε ένα βαθμό. Σωστότερο είναι να πούμε ότι χάσαμε δύο βαθμούς και τούτο διότι η ομάδα ίσως δεν ήταν τόσο παραγωγική επιθετικά όσο ήταν σε άλλους αγώνες. Μπορεί βεβαίως με την ισοπαλία στο τέλος να πήραμε ένα βαθμό στην πραγματικότητα όμως χάσαμε δύο διότι πολύ απλά δεν κερδίσαμε. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα επιθετική, η οποία στην πορεία της αναμέτρησης κλείστηκε πίσω και επιπλέον είχαμε έναν διαιτητή, ο οποίος δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων επιτρέποντας το σκληρό παιχνίδι, πράγμα το οποίο δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα η οποία προσπαθεί να επιτεθεί.

Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και στο λίγο χρόνο που απομένει τι μπορεί να αλλάξει στον Παναθηναϊκό και στο παιχνίδι του;

Σ’ ό, τι αφορά τη διαδικασία, δηλαδή τον τρόπο παιχνιδιού μας δεν θα αλλάξει κάτι. Και τούτο διότι η ομάδα έχει την προσωπικότητά της, έχει τη δική της ταυτότητα, συνεπώς από αυτή την άποψη δεν υπάρχει κάτι για να αλλάξει. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως θα έχω στη διάθεσή μου επιπλέον δύο ή τρεις παίκτες, κάτι το οποίο μου δίνει περισσότερες δυνατότητες. Πρέπει να προσθέσω επιπλέον ότι στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, πέραν των δύο βαθμών χάσαμε και τον Μπουμσόνγκ, του οποίου τις υπηρεσίες θα στερηθούμε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η ομάδα δεν τα πήγε και τόσο καλά στον προηγούμενο αγώνα και μπροστά μας έχουμε έναν φορτωμένο μήνα με πολλούς αγώνες πράγμα που σημαίνει ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Αναφορικά με τον αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα, έχοντας στη διάθεσή μας πέραν του Λέτο και κάποιες επιπλέον λύσεις θα έλεγα ότι έχουμε περισσότερες δυνατότητες, αφού όσο περισσότερους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές έχουμε τόσο το καλύτερο για την ομάδα.

Σ’ αυτόν τον αγώνα περιμένετε αντίδραση με νίκη;

Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό παίζουμε όλους τους αγώνες με στόχο τη νίκη. Δεν παίζουμε παρά μόνο για να νικήσουμε. Συνεπώς, η ερώτησή σας απαντάται αυτόματα, δηλαδή η απάντηση είναι δεδομένη. Παίζουμε πάντοτε μόνο για τη νίκη.

Την ομάδα της Κέρκυρας την έχετε παρακολουθήσει; Ποια είναι η εικόνα που έχετε;

Βεβαίως και γνωρίζω την ομάδα της Κέρκυρας, άλλωστε παίξαμε μαζί τους και στον πρώτο γύρο εκτός έδρας. Είναι μια ομάδα την οποία παρακολουθώ όμως ποτέ δεν μιλάω πιο συγκεκριμένα για τους αντιπάλους προκαταβολικά. Θα μιλήσω ασφαλώς με τους ποδοσφαιριστές μου και σήμερα, αλλά και μέχρι τον αγώνα για τον προσεχή μας αντίπαλο, αλλά επαναλαμβάνω ότι ποτέ δεν μιλάω και δεν σχολιάζω τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε.

Με την απουσία του Μπουμσόνγκ λόγω τραυματισμού και με δεδομένη την αποχώρηση του Καντέ για το Κόπα Άφρικα, θεωρείτε επιτακτική ανάγκη την ενίσχυση στην άμυνα με μια μεταγραφή; Θεωρείτε ότι χρειάζεται ή μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω το κενό;

Θεωρώ ότι είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να λύσουμε, βρίσκοντας έναν παίκτη, ο οποίος θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Αυτό όμως είναι ένα θέμα μεταξύ της διοίκησης και εμού, το οποίο πρέπει να δούμε. Το βασικό είναι να μην έρθει κάποιος, ο οποίος δεν θα μπορέσει να μας βοηθήσει ή δεν θα έχει κάτι θετικό να συνεισφέρει.

Ξέμεινε εντελώς από στόπερ ο Παναθηναϊκός – Τραυματίστηκε και ο Σαριέγκι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε