Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Φερέιρα: Τα έβαλα με το σύστημα στην Ελλάδα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Σπόρτινγκ και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του μίλησε για τα όσα έζησε στον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος μίλησε στην O’ Jogo για το πέρασμα του από την Ελλάδα, το σύστημα που κυνήγησε τον Παναθηναϊκό αλλά και το φόβο που ένιωσε όταν οι οπαδοί της ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου.

“Ήταν μία φανταστική εμπειρία. Έγινα ακόμα πιο δυνατός. Ο ερχομός μου στον Παναθηναϊκό ήταν μία πολύ καλή είδηση, δεν ήταν καινούργιο να φύγω από την Πορτογαλία, αλλά φυσικά δεν περίμενα αυτά που ακολούθησαν. Αναταραχές στον σύλλογο και ο πρόεδρος παραιτήθηκε ένα μήνα μετά την παρουσίασή μου. Δεν υπολόγιζα σε όλα αυτά. Ήταν Νοέμβριος του 2010 και λίγο μετά θα ζούσα μία πολύ περίπλοκη κατάσταση. Ο σύλλογος δεν είχε χρήματα. Δουλέψαμε για μία εποχή χωρίς να λάβουμε τίποτα. Ήταν δύσκολα αλλά καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε όλα.

Οι οπαδοί δεν έχουν καταφέρει να συμφιλιωθούν με το να παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός. Είναι κατανοητό. Είναι παθιασμένοι και γνωρίζουν πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο στόχαστρο τεράστιων αδικιών. Το κατάλαβα όλο αυτό. Σ’ αυτή τη φάση του διοικητικού κενού στον σύλλογο ήμουν η φωνή της ομάδας, επιτέθηκα στο σύστημα, μίλησα πάντα εναντίον εκείνων που μας έκαναν ζημιά και δεν αναφέρομαι μονάχα στις διαιτησίες. Μου έμεινε μεγάλη αγάπη για τον σύλλογο και είμαι σίγουρος πως το πρότζεκτ αναμόρφωσης της ομάδας που άρχισε να γίνεται ακόμη και με εμένα, θα δώσει καρπούς.

Ο Φερέιρα δεν έχει ξεχάσει την εισβολή των οπαδών του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Ολυμπιακού Βόλου: “Εκείνη τη μέρα τρομοκρατήθηκα, γιατί ποτέ δεν σκέφτηκα πως ο κόσμος μου θα μπορούσε να έχει τέτοια συμπεριφορά από εκείνες που θα μπορούσαν να μου κάνουν κακό. Φοβήθηκα. Ευτυχώς κανείς δεν με πείραξε, αλλά ήταν μία πολύ δύσκολη μέρα στη ζωή μου.”

Παίρνει…σκούπα ο Αλαφούζος – 5 παίκτες στην πόρτα της εξόδου!

Κλήθηκε για… εξηγήσεις ο Ρότσα από Αλαφούζο

Μέτοχοι Παναθηναϊκού προς Πρίγκιπα: Ό, τι επιθυμεί ο Υψηλότατος!

Αυστηρή ανακοίνωση από Αλαφούζο: Κάθαρση στον Παναθηναϊκό!

Απάντησε ο Πρίγκιπας – Θετικός ο Φαϊζάλ στο…κάλεσμα των μετόχων

Το “πράσινο” ντεμπούτο ενός μεγάλου σκόρερ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θα πάρει… κεφάλια ο Αλαφούζος – “Κράξιμο” στην επιστροφή

Τρία και λίγα Ολα-ήταν – Η Βέροια διέσυρε τον Παναθηναϊκό

Επίθεση Αλαφούζου σε Πρίγκιπα και Μαρινάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε