Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Φερέιρα: Θα παίζουν μόνο όσοι μπορούν να ανταπεξέλθουν

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στο κλίμα των πλέι-οφ επιχείρησε να βάλει τους παίκτες του ο προπονητής του Παναθηναϊκός που ζήτησε μεγαλύτερη σοβαρότητα και ενότητα.

 

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού κάνει ότι μπορεί για να αλλάξει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, από τη στιγμή που ξέρει, πως τα πλέι οφ θα κρίνουν πάρα πολλά για το μέλλον της ομάδας. =

«Κλείσαμε την κανονική διάρκεια με μια ήττα που δεν ήταν αυτό που θέλαμε φυσικά. Έγιναν πολλά πράγματα για να χάσουμε και ενόψει πλέι-οφ θέλω να πω κάποια πράγματα. Πρέπει όλοι να βάζουν την ομάδα πάνω από τον εαυτό τους. Κανείς να μην παίζει για τα εγώ αλλά να βάζετε όλοι πάνω από όλα το καλό της ομάδας. Έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια που θα κρίνουν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον για εμάς. Πρέπει να είμαστε μια γροθιά. Το ξέρετε και το ξέρω ότι θα έχουμε πρόβλημα αν δεν τα καταφέρουμε τόσο ως ομάδα όσο και με τον κόσμο μας» είπε αρχικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στους παίκτες του στην προπόνηση της Τρίτης και συνέχισε:

«Πρέπει, λοιπόν, να τα δώσουμε όλα. Σε αυτά τα έξι παιχνίδια να είμαστε Παναθηναϊκός. Είναι υποχρέωση όλων μας και εγώ σας ξεκαθαρίζω ότι από εδώ και στο εξής θα παίζουν μόνοι όσοι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας»!
 

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να έχει μέσα στην εβδομάδα συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα, για να συζητήσουν τις αιτίες της τραγικής εικόνας, αφού και η διοίκηση ανησυχεί για το θέαμα και την αγωνιστικότητα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε