Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Φερέιρα: Τιμωρηθήκαμε και δεν το αξίζαμε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Δυσαρεστημένος από τον αποκλεισμό ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για τον αποκλεισμό και την χαμένη αυτοπεποίθηση των παικτών του ενώ έδωσε μήνυμα ανασύνταξης για το πρωτάθλημα. 

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, ο Φερέιρα συνεχάρη τον αντίπαλο για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του κυπέλλου και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μάθει από τέτοιου είδους αναμετρήσεις.

 
“Τιμωρηθήκαμε και ήταν μια τιμωρία που δεν αξίζαμε”, τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε: “Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα και έλεγχε περισσότερο το ματς δημιουργώντας κι αυτός ευκαιρίες. Αποδειχτήκαμε λιγότερο αποτελεσματικοί σε αντίθεση με παλαιότερα παιχνίδια”.
 
Ο 65χρονος προπονητής συμπλήρωσε: “Δίνουμε συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Για μια ομάδα που δεν έχει τη δυνατότητα να προχωρά στο Κύπελλο, είναι σημαντική η πρόκριση. Εμείς πρέπει να μαθαίνουμε από τέτοια παιχνίδια και να κοιτάξουμε τη συνέχεια”.
 
Όσο για το αν ο Παναθηναϊκόςθα επηρεαστεί από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα απάντησε: “Το να χάνεις, σου στερεί την αυτοπεποίθηση. Αυτός ο μήνας είναι δύσκολος με πολλά παιχνίδια. Ποτέ δεν πρέπει μια ομάδα να χάνει την αυτοσυγκέντρωσή της. Έχουμε έναν άλλο μεγάλο στόχο, το πρωτάθλημα, και πρέπει να συνεχίσουμε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε