Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Φερέιρα: Τίποτα δεν έχει τελειώσει

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 Απογοητευμένος από την ήττα αλλά πεπεισμένος πως η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα:

«Θα έλεγα ότι ήταν ένας αγώνας που διεξήχθη σε κρύα ατμόσφαιρα, ήταν ένας κρύος αγώνας και ουσιαστικά το να παίζει κανείς χωρίς φιλάθλους τιμωρώντας τους φιλάθλους δεν θεωρώ πως είναι μια ποινή που πηγαίνει προς τους φιλάθλους αλλά προς το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Δεν θέλω να κάνω καμία άλλη δήλωση απόψε γιατί αν μιλούσα θα έβγαζα πράγματα από την ψυχή μου και θα έλεγα πάρα πολλά από μέσα μου και ενδεχομένως να μην ακουγόντουσαν τόσο όμορφα. Κάτι το οποίο δεν θα ήταν έξυπνο να το κάνω. Λόγω της καλής μου αγωγής και της αγάπης μου προς το ποδόσφαιρο θα μου επιτρέψετε να μην κάνω κανένα σχόλιο που θα ήθελα να κάνω.

Να μου επιτρέψετε όμως να πω ότι τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Σήμερα χάσαμε, σταματήσαμε να ήμαστε πρωτοπόροι όμως μένουν επτά παιχνίδια ακόμα. Όσον αφορά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν υπήρξαν προβλήματα. Θα κατανοήσετε τα συναισθήματα που έχει ένας άλλος επαγγελματίας του ποδοσφαίρου. Ο οποίος βλέπει να συμβαίνουν πράγματα τα οποία δεν είναι σοβαρά και δεν μπορεί να αποδεχτεί κάποιος».

Για την πτώση από την κορυφή: «Και να πω ότι είναι η πρώτη φορά που πέφτουμε από την πρώτη θέση και θα έλεγα ότι μέχρι την τελευταία μέρα που θα βρίσκομαι εδώ η ομάδα θα συνεχίσει να πολεμά, να μάχεται για τους στόχους της. Δεν θα μιλήσω περισσότερο για πράγματα που δεν μπορώ να λύσω. Νομίζω ότι κατανοείται την θέση μου. Πάντοτε έλεγα αυτά που αισθανόμουν και αυτά που θεωρούσα ότι έπρεπε να ειπωθούν».

Για τη μη συμπαράσταση του κόσμου λόγω της τιμωρίας της έδρας: «Ο κόσμος μας μπορεί να μην ήταν σήμερα παρών αλλά ευελπιστώ στην παρουσία τους και τους περιμένω στο ματς με τον Ολυμπιακό. Και εκείνοι όπως και εμείς θυμούνται καλές περιόδους αυτής της ομάδας όπου κερδίζαμε κάθε αγώνα ο οποίος ήταν δύσκολος για εμάς.

Το να αρχίσω να μιλάω με τα πράγματα έτσι όπως θα έπρεπε να μιλήσω δεν συνάδει με τον τρόπο που έχω μάθει, να είμαι σωστός απέναντι σε όλους. Μόνο θα πω κάτι για τους υπευθύνους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ας προσπαθήσουν να επιλύσουν τα προβλήματα με άλλο τρόπο. Στην διάρκεια που είμαι εγώ εδώ είναι η 4 φορά που παίζουμε χωρίς φιλάθλους».

Δεν θα έλεγα ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι άνθρωποι που κάνουν κακές πράξεις. Και πιστέψτε με στην ζωή μου δεν έχω δει να γίνονται ποτέ τόσα ματς κεκλεισμένων των θυρών όπως γίνονται εδώ. Και οι υπεύθυνοι θα πρέπει να βρουν έναν άλλο τρόπο για να ρυθμίσουν αυτά τα θέματα. Το να παίζεις χωρίς κόσμο είναι μια κρύα λύση και δεν θεωρώ ότι αυτή είναι η πιο σωστή».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε