Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Φερέιρα: Τρέχουμε όπως… οι ποδηλάτες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έθεσε ως πρώτο και μεγάλο στόχο της ομάδας την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τόνισε την αναγκαιότητα να ανέβουν οι ρυθμοί.

Με το στυλό στο χέρι ο Σισέ

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα μπορεί να μην γνωρίζει ακόμη ποιο θα είναι το ρόστερ της επόμενης περιόδου όμως είναι υποχρεωμένος να δουλέψει με τους παίκτες που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεση του και να τους προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει των αγώνων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις δηλώσεις του τόνισε ότι θα πρέπει να τρέξουν αφού ο χρόνος πιέζει:

“Θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση των προπονητικών χώρων και να απευθύνω έναν χαιρετισμό στους φιλάθλους μας. Αρχίσαμε την προετοιμασία εδώ και λίγες ημέρες και όλοι οι παίκτες δουλεύουν καλά. Υπάρχει ανάγκη να δουλέψουμε καλά γιατί έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας. Αύριο θα ολοκληρώσουμε τον πρώτο κύκλο προετοιμασίας, ενώ θα συνεχίσουμε για δέκα μέρες στο πιο δροσερό κλίμα της Αυστρίας, όπου θα δώσουμε και τέσσερα φιλικά.

Κάνουμε αυτή τη στιγμή ότι και οι ποδηλάτες, τρέχουμε με το ρολόι αντίστροφα. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και έχουμε τέσσερις εβδομάδες μπροστά μας για να είμαστε έτοιμοι. Περιμένουμε την κλήρωση για να δούμε τον αντίπαλό μας στα προκριματικά. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να περάσουμε τον αντίπαλο που θα βρεθεί στο δρόμο μας και να συνεχίσουμε με βάση τον πρώτο μας στόχο, που είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε