Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Φερέιρα: Υπάρχει κρίση αυτοπεποίθησης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εντόπισε το πρόβλημα για τα αρνητικά αποτελέσματα στο ότι οι παίκτες του δεν πιστεύουν στον εαυτό τους. Τι είπε για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Επίσκεψη οπαδών στην Παιανία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζεσουάλντο Φερέιρα στην τηλεόραση της nova:

-Τι να περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης;

«Συνεχίζουμε με κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα ξεπεράσουμε μέχρι την Κυριακή. Ο σκοπός μας είναι να δώσουμε τη μάχη στη διάρκεια των 90 λεπτών για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

-Θεωρείτε ότι ο Παναθηναϊκός έχει μείνει λίγο πίσω από θέμα ψυχολογίας και δεν έρχονται νίκες;

«Ποτέ δεν είναι μόνο ένας ο παράγοντας που επηρεάζει το παιχνίδι. Πάντοτε υπάρχουν διάφοροι λόγοι που προκαλούν αυτές τις καταστάσεις, συνεπώς δεν θα στεκόμουν μόνο στον ψυχολογικό παράγοντα. Υπάρχει μια κρίση αυτοπεποίθησης, την οποία όμως μέσω της πολλής και σκληρής δουλειάς, θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε για να φτάσουμε στη νίκη. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει πέρα από τη σκληρή δουλειά».

-Ο Αστέρας είναι μια από τις καλά δουλεμένες ομάδες. Τι περιμένετε από αυτό το παιχνίδι τόσο από τον αντίπαλο όσο και από την ομάδα σας;

«Θα έλεγα ότι ο Αστέρας είναι πράγματι μια καλή ομάδα όπως καλή ομάδα ήταν και πέρσι. Την προηγούμενη περίοδο είχαμε κερδίσει και στην Τρίπολη και στο ΟΑΚΑ. Συνεχίζει ωστόσο να είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος και μια ώριμη ομάδα την οποία βέβαια θα κάνουμε το παν να νικήσουμε».

Επίσκεψη οπαδών στην Παιανία: Δεν είναι εικόνα αυτή, αλλάξτε!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε