Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Φέρτε να πιω να ξημερωθώ… – Δύο μπουκάλια ουίσκι μέχρι τις 6 το πρωί ήπιαν τρεις παίκτες της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η ήττα από τον Άρη έφερε την ΑΕΚ στο -21 από την κορυφή και “ανάγκασε” τους Γκερέιρο, Γιάχιτς και Μπερνς να “πνίξουν” τον πόνο τους στο ποτό. Εξηγήσεις ζήτησε ο Αδαμίδης.

Χιμένεθ: Θα μείνω μέχρι το καλοκάρι, μετά θα δούμε

Οι Μπέρνς, Γκερέιρο και Γιάχιτς, λίγες ώρες μετά τη νέα απογοήτευση που προσέφεραν (οι δυο πρώτοι ήταν και βασικοί) στους φίλους της Ένωσης είπαν να επισκεφτούν το γνωστό μπαρ, όπου και ο Σιντνέ Γκοβού, είχε καταθέσει τα… διαπιστευτήριά του προ καιρού, για να το ρίξουν λίγο έξω.

Μετά από δυο μπουκάλια ουίσκι που κατανάλωσαν, μέχρι τις 6 τα ξημερώματα, αποχώρησαν για τα σπίτια τους.

Σύμφωνα, μάλιστα, με θαμώνες του νυχτερινού κέντρο οι τρεις παίκτες αποδοκιμάστηκαν έντονα από φίλους της ΑΕΚ που ήταν στο μαγαζί αλλά το γεγονός αυτό δεν τους πτόησε καθόλου.

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Σταύρος Αδαμίδης κάλεσε στο γραφείο του τους Μπερνς και Γιάχιτς καθώς ο Γκερέιρο απουσίαζε έχοντας υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Πολωνίας.
 
Οι δύο παίκτες κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις για το γεγονός ότι επέλεξαν να πάνε σε ένα μέρος που ήταν σίγουρο ότι θα γίνουν αντιληπτοί και ειδικά μετά από ήττα της ΑΕΚ. “Είχατε δικαίωμα να βγείτε να ξενυχτήσετε. Έκανε όμως πολύ κακή εντύπωση, που βγήκατε μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα”, είπε μεταξύ άλλων ο Αδαμίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε