Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Φετφα”: Θέλω να παίζω, αλλά πάνω απ’ όλους η ομάδα

“Φετφα”: Θέλω να παίζω, αλλά πάνω απ’ όλους η ομάδα
Σε διάψευση των σεναρίων που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα στον Τύπο και έκαναν λόγο για δυσαρέσκεια του Γιάννη Φετφατζίδη από τη μικρή συμμετοχή του στην 18άδα του Ολυμπιακού, προχώρησε ο νεαρός μεσοεπιθετικός των “ερυθρόλευκων”.
Ο νεαρός διεθνής με τοποθέτηση του στην επίσημη ιστοσελίδα των Πειραιωτών ανέφερε χαρακτηριστικά πως “… κανείς δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό. Είμαστε όλοι μέρος ενός συνόλου και σε αυτό τις αποφάσεις τις παίρνει ο προπονητής με στόχο το καλό της ομάδας», ενώ επεσήμανε πως “… Δεν έχω εκδηλώσει ποτέ κάποιου είδους δυσαρέσκεια, και δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτει στα δημοσιεύματα κάτι τέτοιο”.
 
Αναλυτικά η τοποθέτησή του στο olympiacos.org:
 
“Με αφορμή συνεχόμενα δημοσιεύματα του Τύπου, το τελευταίο διάστημα, στα οποία γίνεται λόγος για το εάν βρίσκομαι στην 18άδα της ομάδας μας, για το εάν παίζω ή όχι στην βασική ενδεκάδα και ότι με βάση τα παραπάνω έχω εκδηλώσει δυσαρέσκεια, θα ήθελα όπως κάθε σωστός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να δηλώσω κατηγορηματικά τα ακόλουθα:
 
α) Αναμφίβολα όλοι οι ποδοσφαιριστές, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο, τόσο σε ηλικία, όσο και σε αξία, θέλουν να παίζουν και να συμμετέχουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τους, όμως πάνω απ’ όλα και όλους μας βρίσκεται η ίδια ομάδα, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Είμαστε όλοι μέρος ενός συνόλου και σε αυτό τις αποφάσεις τις παίρνει ο προπονητής με στόχο το καλό του συνόλου και την αξιοποίηση του καθενός μας, ξεχωριστά.
 
β) Δεν έχω εκδηλώσει ποτέ κάποιου είδους δυσαρέσκεια, και δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτει στα δημοσιεύματα κάτι τέτοιο. Γνωρίζω και σέβομαι τις αποφάσεις του προπονητή μου, που είναι ο μόνος που αποφασίζει για το ποιος από εμάς θα είναι στην 18άδα ή στην ενδεκάδα και δικό μου μέλημα είναι να προπονούμαι καθημερινά και να είμαι πάντα έτοιμος για να παίξω όταν μου ζητηθεί”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε