Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Φετφατζίδης: Τρελάθηκα με το γκολ – Γέστε: Πολλές ασίστ ακόμα

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που συνεργάστηκαν στην φάση του γκολ στη Μασσαλία, γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας και μίλησαν για τη νίκη επί της Μαρσέιγ.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Φραν Γέστε βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Red Store,υπέγραψαν αυτόγραφα και αποθεώθηκαν από τους οπαδούς των ερυθρόλευκων.
 
Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να κρύψουν την ικανοποίηση τους για την συνεργασία τους στην φάση του γκολ απέναντι στην Μαρσέιγ.
 
 
“Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα και πήραμε ένα τόσο μεγάλο διπλό. Έχω σκοπό να δώσω πολλές ασίστ και να πετύχω πολλά γκολ ακόμα, αλλά πάνω απ΄όλα συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά”, τόνισε αρχικά ο Φραν Γέστε, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιάννης Φετφατζίδης:
 
“Δεν σας κρύβω πως είμαι πολύ χαρούμενος που έβαλα αυτό το γκολ. Στην Ελλάδα υπάρχει πολύ ταλέντο και θα πρέπει να εμπιστευτούν τους νέους παίκτες”, είπε αρχικά και συμπλήρωσε μετά από ερώτηση για το αν φοβήθηκε ότι ήταν οφσάιντ στην φάση του γκολ: “Πέρασε για λίγο από το μυαλό μου όταν είδα τους Γάλλους να σηκώνουν τα χέρια, αλλά είδα τον επόπτη να έχει κάτω το σημαιάκι, σούταρα και μόλις έβαλα το γκολ τρελάθηκα”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε