Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Φέτσης: Με τον Λίνεν μπορούμε να επιστρέψουμε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ που έκανε το ντεμπούτο του στην Τούμπα μίλησε για τον… αέρα αλλαγής που έφερε στα Σπάτα ο Έβαλντ Λίνεν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φέτσης στη NOVA:

Για το ντεμπούτο του: «Σίγουρα μετά το αποτέλεσμα δεν μπορώ να σκέφτομαι τη δική μου απόδοση. Είμαι χαρούμενος κατά το ήμισυ. Η ομάδα δικαιούταν κάτι καλύτερο, αλλά για ακόμα μία φορά μείναμε πίσω στο σκορ και δεν μπορέσαμε να το αλλάξουμε».

Για το ότι η ΑΕΚ δέχεται γκολ στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου: «Τι να πω! Αυτή η ομάδα φέτος στέκεται άτυχη και στην πρώτη φάση δέχεται γκολ. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, αλλά από τη δική μας απόδοση με τον ΠΑΟΚ μπορώ να είμαι αισιόδοξος γιατί δείξαμε στον κόσμο κάποια πράγματα».

Για τη δική του απόδοση: «Θεωρώ πως έκανα το πρώτο βήμα, αλλά δεν μετράει αυτό. Πρέπει να συνεχίσω και να έχω διάρκεια στην απόδοση μου και θα πάμε καλά».

Για το αν μπορεί να αντιστρέψει η ΑΕΚ την κατάσταση: «Θεωρώ πως αυτός ο προπονητής μπορεί να μας βοηθήσει να επιστρέψουμε. Αυτό μου έχει δείξει τις πρώτες μέρες και μακάρι να συμβεί αυτό γιατί είναι κρίμα για την ομάδα και γι’ αυτούς τους παίκτες να βρίσκονται τόσο χαμηλά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε