Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Φευγάτος” ο Λέτο!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μπορεί ο Αργεντινός να άλλαξε άποψη και να υπογράφει τον διακανονισμό, όμως δεν πρόκεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό καθώς θέλει να πάει σε καλύτερο πρωτάθλημα.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο φέρεται να είναι  ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να βάλει την υπογραφή του σε ένα νέο συμβόλαιο, σύμφωνα με την εφημερίδα  «Goal».

H συνεργασία του παίκτη με τους «πράσινους» λήγει το καλοκαίρι του 2014, κάτι που σημαίνει ότι από τον Γενάρη του ίδιου χρόνου θα μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος το μέλλον του, χωρίς μάλιστα ο Παναθηναϊκός να βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία του.

Σενάριο που ούτε θέλουν να σκέφτονται φυσικά στο τριφύλλι, εξ ου και η επιθυμία τους να ανανεωθεί πρόωρα το συμβόλαιό του. Παράλληλα ο Λέτο φαίνεται πως έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στο γόνατο και εμφανίζεται σίγουρος ότι θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά βέβαια αποτελεί ένα ερωτηματικό το κατά πόσο θα είναι σε θέση να βρει ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θέλει, έπειτα από τόσο μακρά αποχή.

Το δεδομένο πάντως είναι ότι το μυαλό του παίκτη βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό. Την ίδια στιγμή βέβαια όπως όλα δείχνουν υπάρχει και αλλαγή πλεύσης σχετικά με τον διακανονισμό, αφού αναμένεται να βάλει και εκείνος την υπογραφή του. Εξάλλου έχει εκτιμήσει την βοήθειά και την στήριξη που του παρείχαν όλο αυτό το διάστημα οι «πράσινοι» και δεν θέλει να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στον σύλλογο εξαιτίας του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε