Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Φεύγει από την ΑΕΚ ο Πέτρος Παππάς – “Χτυπάω το κεφάλι μου που ασχολήθηκα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο ένας εκ των δύο μεγαλομετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ όχι μόνο προανήγγειλε την αποχώρηση του από την ΠΑΕ αλλά εμφανίστηκε απογοητευμένος και μετανιωμένος από την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο.

Μακρής: Μικρός ήμουν Ολυμπιακός, αλλά θα γίνω o πιο φανατικός Αεκτζής!

“Καίγεται” για την άδεια η ΑΕΚ – Οι Έλληνες βάζουν πλάτη, οι ξένοι το σκέφτονται

Έβαλαν γκαζάκια στο σπίτι του Νάτσο Σκόκο

Μιλώντας στην εφημερίδα “ΦΩΣ”, ο Πέτρος Παππάς αποκάλυψε ότι θα φύγει από την ΑΕΚ πριν τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Ξεκαθάρισε ότι θα δώσει τα χρήματα που του αναλογούν για την αδειοδότηση αλλά μετά δεν πρόκειται να ξαναασχοληθεί:

“Έχω μετανιώσει για την απόφαση μου να μπω στην ΑΕΚ. Χτυπάω το κεφάλι μου γι΄ αυτό. Πλέον δεν υπάρχει ΑΕΚ για μένα. Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία. Θα βάλω ότι χρήματα αναλογούν στο ποσοστό μου για την αδειοδότηση και θα φύγω. Ούτε στον τελικό Κυπέλλου θα πάω. Το έχω πει και στη διοίκηση της ομάδας πως ίσως τελειώσω πριν γίνει ο τελικός. Το έχω μετανιώσει όσο δεν φαντάζεστε. Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσα να είχα χτίσει ένα νοσοκομείο και να είχα βοηθήσει πραγματικά τους συμπατριώτες μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια του Σωκράτη Κόκκαλη, που μου έλεγε τότε: “Τι πας να κάνεις; Τρελός είσαι; Εγώ έχω ρίξει τόσα λεφτά, έχω πάρει τόσα πρωταθλήματα και με βρίζουν”. Ε, λοιπόν βαρέθηκα να πληρώνω και να με βρίζουν κιόλας. Φεύγω οριστικά και χτυπάω το κεφάλι μου για τόσα χρόνια που ήμουν εδώ και πλήρωνα.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε