Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Φεύγει από την Τσέλσι ο Ντρογκμπά!

ΦΩΤΟ REUTERS.
Μετά από 8 χρόνια ο Ιβοριανός επιθετικός αποχωρεί από τους “μπλε” καθώς αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Τσέλσι, με τον μάνατζερ του να τονίζει πως ο παίκτης θα πάει σε όποια ομάδα του προσφέρει τα περισσότερα χρήματα.

Τις τελευταίες του μέρες στο Λονδίνο περνάει ο Ντιντιέ Ντρογκμπά καθώς το συμβόλαιο του με την Τσέλσι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η απάντηση στην πρόταση για μονοετές συμβόλαιο των “μπλε” ήταν αρνητική.
 
Ο μάνατζερ του Ιβοριανού, Τιέρνο Σέιντι αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του πελάτη του, ενώ απέρριψε την πρόταση που έγινε από την Μίλαν.
 
“Ο Ντιντιέ είχε πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του από την Τσέλσι για έναν χρόνο. Αλλά δεν μας ενδιαφέρει. Ξέρουμε τι θέλουμε, πού θέλουμε να πάμε και τι προσφορές έχουμε. Η Μίλαν ζήτησε τον δανεισμό του με την προοπτική αγοράς αλλά είπα αμέσως “όχι”. Η προσφορά τους δεν μας ενδιαφέρει.

Σε αυτήν την ηλικία ο Ντιντιέ δεν έχει τίποτα να αποδείξει ως ποδοσφαιριστής. Θα πάει εκεί όπου θα του προσφέρουν τα περισσότερα χρήματα. Μπορεί να είναι στις ΗΠΑ, στη Ρωσία, στο Κατάρ ή κάπου αλλού στην Ασία. Οι Λ.Α. Γκάλαξι είναι ένας πιθανός προορισμός μεταξύ άλλων. Επίσης, το όνομά του έχει αναφερθεί και από την πλευρά της Ανζί. Όμως, ούτε εκείνος ούτε εγώ έχουμε δεχθεί κάποια πρόταση”, τόνισε χαρακτηριστικά.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε