Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Φεύγει ο Κοντρέρας, πωλείται ο Σαλπιγγίδης!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ βρίσκονται οι δύο ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, ενώ έρχονται μειώσεις μισθών σε όσους κληθούν για ανανέωση.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα “Εξεδρα” αναφέρει ότι οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει του Ιανουαρίου με δεδομένη την σφιχτή οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει.
 
Ήδη έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις του Ζήση Βρύζα με κάποιους ποδοσφαιριστές για μειώσεις μισθών. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης φέρεται να αντιδρά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο καθώς δεν έχει προγραμματισθεί κάτι τέτοιο και για τους υπόλοιπους παίκτες με μεγάλα συμβόλαια. Ωστόσο η πλευρά του ΠΑΟΚ υποστηρίζει πως μόνο του συμβόλαιο του Σαλπιγγίδη έχει μελλοντική ισχύ.
 
Αυτό που έμεινε από την συνάντηση είναι πως ο παίκτης βρίσκεται ουσιαστικά υπό πώληση και να έρθει κάποια καλή πρόταση θα αποχωρήσει. Αν πάλι κάτι τέτοιο δεν συμβεί τότε οι δύο πλευρές θα καθίσουν ξανά στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν περί μειώσεων.
 
Όσον αφορά τα υπόλοιπα βαριά συμβόλαια, ο Κοντρέρας είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει τον Ιανουάριο, ενώ στους Γκαρσία, Ίβιτς και Χαλκιάς θα ζητηθεί να ανανεώσουν με μείωση αποδοχών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε