Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Φεύγει ο Μήτρογλου – Έρχονται Μανιάτης και επιθετικός!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκαν για το 2010 και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στα μεταγραφικά. Αρκετές πιθανότητες να παραχωρηθεί δανεικός ο Μήτρογλου και να πιάσουν λιμάνι Μανιάτης και φορ.

Στους “8” βρε (Ι)μπαγάσα

Μετά από τους συνεχείς αποκλεισμούς του Κώστα Μήτρογλου από τις αποστολές των αγώνων του Ολυμπιακού, ο νεαρός επιθετικός είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός. Ήδη από μόνος του αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του από τον νέο χρόνο. Ο Πανιώνιος λόγω και Λεμονή είναι το φαβορί για να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του διεθνή επιθετικού και δεν αποκλείεται αυτό το deal να παίξει το ρόλο του στην μεταγραφή του Μανιάτη στους “ερυθρόλευκους”.

Αυτή η εξέλιξη θα έχει ως αποτέλεσμα την διαφοροποίηση στα μεταγραφικά πλάνα του Ολυμπιακού. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εφόσον φύγει ο Μήτρογλου πιστεύει ότι δεν μπορεί η ομάδα να μείνει με τρεις επιθετικούς και έτσι στον Πειραιά εξετάζονται περιπτώσεις παικτών που θα πλαισιώσουν τους Μιραλάς και Πάντελιτς.

Επίσης δεδομένο θεωρείται πως οι Πειραιώτες θα κινηθούν για έναν παίκτη στην μεσαία γραμμή, πιθανότατα από την γαλλική αγορά.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε