Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Φεύγει ο Σάχα – Βλέπει Ντουγκλάο και “Dimi”η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στην Αργεντινή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σεμπάστιαν Σάχα καθώς η Ράσινγκ Κλουμπ επιβεβαίωσε τη συμφωνία για τριετές συμβόλαιο. Πρώτος υποψήφιος να τον αντικαταστήσει ο Κωνσταντόπουλος. Ντουγκλάο υπό προϋποθέσεις σκέφτονται στην “Ένωση”.

Η διοίκηση της «Ένωσης» θέλει να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του Σάχα, με τον οποίο θα έχει συνάντηση τις επόμενες ημέρες ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για να λυθεί η συνεργασία τους, αφού του οφείλονται 200.000 ευρώ και θα ζητήσει αποζημίωση.
 
Την ίδια ώρα ο αντιπρόεδρος της Ράσινγκ Κλουμπ, Πάμπλο Ποδεστά, επιβεβαίωσε την συμφωνία με τον Αργεντινό τερματοφύλακα: “Έχουμε μιλήσει με τον Σεμπαστιάν και είμαστε πολύ κοντά. Εκείνος μας ζήτησε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας προκειμένου να καλύψει μέρος από τη χασούρα του από την ΑΕΚ και εμείς σε συνεργασία με τον προπονητή μας, Ντιέγκο Σιμεόνε, είμαστε διαθέσιμοι να το προσφέρουμε. Μέσα στο επόμενο διήμερο θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις”.
 
Οι “κιτρινόμαυροι”, ωστόσο δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη έχουν κάνει την προεργασία για την απόκτηση τερματοφύλακα. Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος αποτελεί τον πρώτο στόχο, ενώ δεύτερη επιλογή φέρεται να είναι ο Σήφης Δασκαλάκης.
 
Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα της “Ένωσης” αρκετά δημοσιεύματα την Τρίτη κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον κεντρικό αμυντικό της Καβάλας, Ντουγκλάο.Ο Βραζιλιάνος, με γαλλικό διαβατήριο, φέρεται μάλιστα να έχει καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος, όμως κάτι τέτοιο διαψευδόταν επισήμως χθες από την Καβάλα, κάτι που βεβαίως μπορεί να αλλάξει τις επόμενες μέρες και ο παίκτης να μείνει ελεύθερος ή να παραχωρηθεί έναντι μικρού κόστους. Στην ΑΕΚ κοιτάνε «ζεστά» την περίπτωσή του και κρατούν για την ώρα στάση αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε