Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Φίλαθλοι με… ονοματεπώνυμο

Στη διάθεση της Αστυνομίας θα είναι μέσω των ΚΑΕ τα ονόματα των κατόχων εισιτηρίων τελικού Κυπέλου
Στη διάθεση της Αστυνομίας θα είναι μέσω των ΚΑΕ τα ονόματα των κατόχων εισιτηρίων τελικού Κυπέλου, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Από 750 φιλάθλους θα έχουν στον τελικό του Κυπέλου,Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Με ταυτότητα θα αγοράζονται τα εισιτήρια. “Είναι πανάκριβα”, σχολίασε ο Π.Γιαννακόπουλος.

Έπειτα από την σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης, η οποία θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ελληνικού στις 20 Φεβρουαρίου, αποφασίστηκε ότι κάθε εισιτήριο θα κοστίζει 75 ευρώ και ότι θα διατεθούν 100 προσκλήσεις VIP και 40 εισιτήρια για άλλες θέσεις για τους δύο «αιώνιους». Ετσι εγκαταλείφθηκε οριστικά η σκέψη για τη διεξαγωγή του αγώνα με μαθητές.

Επίσης οι εκπρόσωποι των δύο ΚΑΕ ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να αποσταλεί ονομαστική λίστα με τους οπαδούς που θα προμηθευτούν τα εισιτήρια μέχρι την προσεχή Παρασκευή (19/2), ενώ θα υπάρξει και η απαιτούμενη ταυτοποίηση των στοιχείων.

Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» θα μεταβούν στο γήπεδο από την Λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ αυτοί των «πράσινων» από την Ποσειδώνος. Παράλληλα γνωστοποιήθηκε ότι θα επιτραπεί η χρήση τυμπάνων, αλλά όχι και η ανάρτηση υβριστικών πανό.

“Είμαι αντίθετος με την τιμή των 75 ευρώ. Δεν είναι δυνατόν στον τελικό να πάνε μόνο οι πλούσιοι. Τον Παναθηναϊκό τον παρακολουθούν χιλιάδες φίλοι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν πληρώνοντας 10 ευρώ. Είναι απαράδεκτο η τιμή να είναι 75 ευρώ για να έρθουν μόνοι οι πλούσιοι στο γήπεδο. Οι οπαδοί όλοι, είτε είναι ήσυχοι είτε όχι, δεν πρέπει να χωρίζονται σε πλούσιους ή φτωχούς. Τα λίγα εισιτήρια αποτελούν μεγάλο πρόβλημα, θα δούμε τι θα κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόν”, δήλωσε Παύλος Γιαννακόπουλος, στον Sentra 103,3.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναικός ρωτήθηκε και για την ήττα από την Μπαρτσελόνα: “Δεν έχω να πω τίποτα. Μέσα στον αγώνα είναι η νίκη και η ήττα. Οι αντίπαλοι έπαιξαν καλύτερα και νικήσαν. Οσο για όσα γράφονται για αλλαγές, ξεκαθαρίζω ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή απολύτως. Αν ελέχθησαν τέτοια πράγματα, είναι εκτός πραγματικότητας. Δεν έχουμε κάνει κανένα συμβόλαιο ότι θα παίρνουμε κάθε χρόνο το πρωτάθλημα Ευρώπης. Χθες ήρθε η ήττα, ήταν μέσα στο πρόγραμμα αυτό”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε